Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Arkiston aarteita: Ilo irti! -klubi 2.3.

Tunnelma katossa  Shamrokissa!

Tikkurilan Teatterin kevään toinen Ilo irti! -klubi räjäyttää taas tunnelman ravintola Shamrockissa perjantaina 2. maaliskuuta. Tarjolla on stand up:in täyteinen ilta, jossa suulla koreasti laittavat koomikot Pete Harju ja Heikki Vilja. Illan open mic -osuudessa näkyvät ja kuuluvat Henry Lehto ja Mika Kivinen. Luvassa on jälleen monipuolinen esiintyjäkatras, joka taatusti osaa ottaa elämästä ilon irti.

Pete Harju
Vantaan oma poika Pete Harju kantaa harteillaan illan klubi-isännän viittaa. Tämä koomikkopiirien vanha kehäkettu on tehnyt yleisön riemuksi paluun stand up –lavoille teroiteltuaan kyniään muutaman vuoden. Peten seurassa klubiyleisö on varmasti turvallisissa käsissä, sillä hänen partaveitsensä leikkaa lähinnä lanttua.

Heikki Vilja
Koomikko Heikki Vilja on tuore stand up -kentän vahvistus. Hän on napsinut itselleen kasan stand up -kisojen ykköspaikkoja vuonna 2011. Voitto on tullut kotiin Vuoden Stand Up Tulokas -kilpailussa, Casino Talentissa ja Helsinki Comedy Festivalin Kong Show:ssa. Kärkipaikat lienevät takuita siitä, ettei tämä pitkänhuiskea mies ole pitkäveteistä seuraa stand up -areenalla. Heikki on soljuva, energinen, yllättävä ja armoton tykittäjä, joka iskee palleat veteliksi, naurun voimalla.

Open Mic: Henry Lehto ja Mika Kivinen
Ilo irti! -klubin open mic –osuudessa kunnostautuvat Henry Lehto ja Mika Kivinen. Lehto on 34 -vuotias toimistotyöläinen ja huumorin ystävä. Hänen komiikkansa on uhreja ovat ahdasmielisyys, typeryys ja hän itse. Hän työstää materiaaliaan ankarista aiheista, vaikka tapaa käsitellä niitä kevyesti. Myös pitkähiuksinen koomikko Mika Kivinen nähdään mikrofonin varressa. Sen enempää hänestä on vaikea sanoa, sillä hänen esiintymisensä ovat aina täysiä yllätyksiä!

Kevään 2012 Ilo irti! –klubit:
pe 2.3. klo 20.00
pe 13.4. klo 20.00

Kesto: noin 2 h väliaikoineen
Ikäraja:
18 vuotta
Liput:
10€ (sisältää narikan)
Lippuvaraukset:
044-0130036 arkisin klo 12-15 ja 2h ennen esityksen alkua tai liput [ät] tikkurilanteatteri.fi

Paikka: Ravintola Shamrock, Peltolantie 2, Tikkurila