Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Arkiston aarteita: Ilo irti! -klubi

Riemu ratkeaa taas Shamrockissa!

Tikkurilan Teatterin kevään ensimmäisellä klubilla perjantaina 3.2. iloa irti päästelevät stand up -koomikot  Ali Jahangiri ja Robert Pettersson. Illan improvisaatioannoksen tarjoaa turkulainen 4ruuhka. Valmistaudu siis viettämään hulvaton ilta hyvässä seurassa ja päästä riemunkiljahduksesi valloilleen!

 

Ali Jahangiri
10-vuotiaana Iranista Suomeen muuttanut Ali on stand up taivaan nousevia tähtiä. Alin elämänfilosofia on: ”Elämä on liian lyhyt, nauti siitä.” Se juontaa juurensa hänen lapsuudestaan ja sotakokemuksista. Se on antanut Alille kyvyn nähdä asiat toisin, mikä onkin hänen hauskuutensa salaisuus.  Ali juontaa keväällä 2012 SUB TV:n ”Viidakon Tähtöset” -tosi-tv-ohjelmaa.

Robert Pettersson
Vuoden 2009 Stand Up -tulokas, lempinimeltään ”Synkkälunastaja”, käsittelee ronskistikaikkia aiheita, paitsi politiikkaa, jota hän vihaa kaikissa sen muodoissa.  Rakennustyömaalla ja satamatöissä itsensä karaissut koomikko silaa rankimmatkin juttunsa aina rentohuulisten miesten lunkilla huumorilla.

4ruuhka
Jo vuodesta 2007 lähtien Suomi on saanut kannatella kamarallaan neljää rohkeaa miestä, joilla on huumori ja miehisyys aseinaan tylsämielisyyttä vastaan. 4ruuhka on improvisaatioteatteriryhmä, jonka nämä miehet ovat perustaneet pelastaakseen Suomen kansakunnan. He improvisoivat mitä vain, mistä vain, ja aina suurella sankarin sydämellä.

pe 3.2 klo 20

Kesto: noin 2 h väliaikoineen
Ikäraja: 18 vuotta
Liput: 10€ (sis. Narikan)
Lippuvaraukset: 044-0130036 arkisin klo 12-15 ja 2h ennen esityksen alkua tai liput [ät] tikkurilanteatteri.fi


Paikka: Shamrock, Peltolantie 2, Tikkurila