Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Arkiston aarteita: Ilo irti! -klubi 13.4.

Improvisaation tähtiketju ravintola Shamrockissa!

Perjantaina 13.4. Tikkurilan Teatterin kevään viimeisellä Ilo Irti! -klubilla ravintola Shamrockissa lavan valtaa improvisaatioteatteri. Tällä kertaa areenalla nähdään esiintyjäkatras, joka on kokoaa yhteen näyttämöpersoonia useammasta improvisaatioteatteriryhmästä. Luvassa on siis todellinen eteläsuomalaisen impron All Stars -kentällinen.

Tikkurilan Teatterin oman ryhmän Improsiskojen lippua pitävät korkealla Outi Utriainen ja Tuija Rantalainen. Pianon koskettimiston takana viihtyvä Rantalainen vastaa myös illan musiikista ja äänitehosteista. Sen sijaan improvisaatioteatteriryhmä Häpeämättömien Samu Loijas ja Kati Niemi heittäytyvät mitään häpeämättä suoraan näyttämötapahtumien keskiöön. Ja loppusilauksen tälle omintakeiselle tähtiketjulle antaa improvisaatioteatteriryhmä Poreen pieni ja pippurinen Pia Serkamo. Tämän tähtiketjun lavaenergiasta ammennat virtaa aina lätkän MM-kisoihin saakka.

Yleisölle on tarjolla ikimuistoinen ilta, sillä improvisaatioteatteri on hetkessä syntyvää taidetta, jossa ohjat annetaan katsojien käsiin. Näyttelijät laittavat itsensä likoon, kun yleisö saa päättää, mitä lavalla nähdään. Erilaisten tekniikoiden avulla improvisointi luo ainutlaatuisia, ainutkertaisia ja ehdottomasti ennennäkemättömiä kohtauksia, lauluja ja tarinoita. Yleisön ei tarvitse muuta kuin ottaa mukava asento ja painella mielikuvituksen kaukosäädintä ja katsoa, kuinka konkarit hoitavat homman kotiin.

 

Kevään 2012 viimeinen Ilo irti! –klubi pe 13.4. klo 20.00
Kesto:
noin 2 h väliaikoineen
Ikäraja:
18 vuotta
Liput: 10€ (sisältää narikan)
Lippuvaraukset: 044-0130036 arkisin klo 12-15 ja 2h ennen esityksen alkua tai liput [ät] tikkurilanteatteri.fi
Paikka: Ravintola Shamrock, Peltolantie 2, Tikkurila