Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Arkiston aarteita: Ilo irti! -klubi

Tikkurilan Teatterin klubit syysiltojen ilona!

 

Keväällä startanneet Ilo irti! -klubit jatkavat naurattamista Ravintola Shamrockissa. Syksyn ensimmäisellä klubilla 9.9. lavan valtaa improvisaatioteatteri.

 

Improsiskot laittavat itsensä likoon ja tarjoilevat sitä mitä tilataan

Improsiskoista on muodostunut Tikkurilan Teatterin klubien ”house bändi”, eikä suotta, sillä näiden naisten lavaenergiasta riittää kotiin vietäväksikin! Shamrockin lauteilla tavataan Iika Hartikainen, Outi Utriainen ja Eeva Vekki.

Siskot tuovat lavalle improvisoituja kohtauksia, lauluja, puheita ja erikoisia asiantuntijoita. Katsojat saavat päättää tapahtumapaikat, tyylilajit, kappaleiden nimet ja jopa repliikitkin! Yleisö päättää siis kaiken mitä lavalla nähdään, ole valmiina vaikuttamaan!

Improvisaatioteatteri on taiteenlaji, joka pohjautuu vahvasti yleisön ja esiintyjien vuorovaikutukseen. Se on hetken taidetta, tajunnanvirtaa tuoreimmillaan, useimmiten huumorilla maustettuna.

Tikkurilan Teatteri toivottaa mitä sydämellisimmin jok’ikisen nauramaan kanssaan!

Klubit syksyllä 2011

Pe 9.9. klo 20.00
Pe 7.10. klo 20.00
Ma 5.12. klo 20.00

Kesto: noin 2 h väliaikoineen
Ikäraja: 18 vuotta
Liput: 10€ (sis. Narikan)
Lippuvaraukset: 044-0130036 arkisin klo 12-15 ja 2h ennen esityksen alkua tai liput [ät] tikkurilanteatteri.fi

 

Shamrock, Peltolantie 2, Tikkurila