Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Arkiston aarteita: Impro ja Stand Up -klubi

Impro ja stand up -klubi pe 4.2.2011

Tikkurilan Teatterin impro- ja stand up -klubi muuttaa Vernissalta ravintola Shamrockiin kevääksi 2011. Helmikuun ensimmäisenä perjantaina, 4.2. starttaava Ilo irti! -klubi tarjoaa täyslaidallisen ilonpitoa Joni Koivuniemen, Heikki Viljan ja Improsiskojen seurassa.

Vilkas esiintyjäkatras

Koomikko Joni Koivuniemi on vantaalainen ja luonnostaan kovin kalju. Hän on yllättävää ja ennen kaikkea riemastuttavaa seuraa lavalla, sillä Joni ammentaa ajattelevan nuorukaisen näkökulmastaan komiikkaa, joka osuu ja uppoaa varmasti. Joni läimäyttelee sydämellisesti Suomea ja suomalaisia takaraivolle, itseäänkään säästelemättä. Kuriositeettina mainittakoon, että Jonin vantaalaishenkeä uhkuva video ”Pilluralli Pro” voitti The Voicen ”Vuoden nettivideo” -kisan.

Heikki Vilja puolestaan on raikas naama stand up -lavoilla ja suht väsähtänyt ilmestys erilaisten esittävien taiteiden parissa. Tämä kahden tyttölapsen touhukas isä ammentaa juttunsa omasta elämästään tai sen puutteesta. Energistä menoa on lavalla luvassa, kunhan Heikin selkä kestää.

Improvisaatioteatterin puolia tässä sopassa pitää Tikkurilan Teatterin Improsiskot, eli Iika Hartikainen, Outi Utriainen ja Eeva Vekki. Mikään ei ole siskojen käsittelyssä sitä, mitä ensin ajattelisi, ja niinpä Shamrockissa nähdään aikaisemmin näkemättömiä kohtauksia, ennen kuulumattomia kappaleita ja mitä vain, mitä yleisö keksii pyytää!

Tikkurilan Teatteri toivottaa mitä sydämellisimmin jok’ikisen nauramaan kanssaan!

Kesto: noin 2 h väliaikoineen
Ikäraja: 18 vuotta
Liput: 10€
Lippuvaraukset: 044-0130036 arkisin klo 12-15 ja 2h ennen esityksen alkua tai
liput [ät] tikkurilanteatteri.fi

Paikka: Ravintola Shamrock, Peltolantie 2, 01300 Vantaa