Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Arkiston aarteita: Impro ja Stand Up -klubi

Tapahtuma on loppuunvarattu. Ovelta voi kuitenkin tulla tiedustelemaan peruutuspaikkoja klo 19.45 jälkeen.

Syksyn ehdoton piristysruiske!

Tikkurilan Kulttuuriviikon perjantaina Vernissan lavalle nousee komiikan taitajia kahdelta eri saralta: Tikkurilan Teatterin klubilla nähdään sekä stand up -komiikkaa että improvisaatioteatteria.

Improsiskot esiintyvät Kulttuuriviikon perjantaissa kotikentällään Vernissassa! Yleisön ehdottamista aiheista muotoutuu siskojen käsittelyssä uunituoreita kohtauksia, kappaleita sekä mielenkiintoisten alojen asiantuntijoita.

Vantaalainen koomikko Joni Koivuniemi naurattaa puhumalla totta. Joni on vahvasti erilainen ja osaa tehdä aroistakin tosiasioista naurun kohteita laittamalla itsensä ronskisti peliin. Vantaan oma poika on kotoisaa ja ennen kaikkea hauskaa seuraa lavalla, hän ammentaa ajattelevan nuorukaisen näkökulmastaan komiikkaa, joka osuu ja uppoaa.

Ida Grönlund tarjoilee kaunista pianomusiikkia sekä ehdottoman mustaa huumoria. Idan absurdi maailma laittaakin katsojan pohtimaan, että saako tälle edes nauraa?

Heikki Vilja on tuoreahko naama stand up-lavoilla, vanha ja väsähtänyt naama erilaisten esittävien taiteiden parissa. Tämä kahden pienen tyttölapsen isä ammentaa juttunsa omasta elämästään tai sen puutteesta. Energistä menoa on lavalla luvassa aina kun Heikin selkä kestää. Hän on myöskin aika pitkä.

Perjantaina 5.11. klo 20.00

Tervetuloa viihtymään! Ovet aukeavat klo 19.00 ja baari on auki.
KLUBI-ILTA on osa Tikkurilan Kulttuuriviikkojen ohjelmistoa.
www.tikkurilankulttuuriviikko.fi

Tapahtuman kesto: noin 2h 30min.
Ikäraja: 18-v.
Liput: 4€

Lippuvaraukset: 044-0130036 ark. klo12–15 ja 2h ennen esitystä liput [ät] tikkurilanteatteri.fi

Tapahtumapaikka: Vernissan alasali, Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa

Lisätiedot: Eeva Vekki, tuottaja, 044-0130086 tai eeva.vekki [ät] tikkurilanteatteri.fi