Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Arkiston aarteita: Klubi-ilta

Henna KovalainenTarjolla improa ja Stand Up -komiikkaa!

HUOM! Tapahtuma on varattu loppuun. Peruutuspaikkoja voi kysyä ovelta klo19.50 lähtien.

Tikkurilan Kulttuuriviikon perjantaina Vernissan lavalle nousee komiikan taitajia kahdelta eri saralta: klubilla nähdään sekä Stand Up -komiikaa että improvisaatioteatteria.

Tikkurilan Teatterin Improsiskot: Iika Hartikainen, Outi Utriainen ja Eeva Vekki esiintyvät jälleen kotikentällään! Siskot tarjoilevat maittavan annoksen improvisaatioteatteria. Yleisön ehdottamista aiheista muotoutuu siskojen käsittelyssä aikaisemmin näkemättömiä kohtauksia, ennen kuulumattomia kappaleita sekä mielenkiintoisten alojen asiantuntijoita. Siskot laittavat likoon itsensä yhtä varmasti kuin vantaalainen kaljakellunnassa!

Aloitteleva koomikko Henna Kovalainen tekee debyyttinsä Tikkurilan Teatterissa. Kovalainen on pitkäsäärinen blondi, insinööri ja tyypillinen kolmekymppinen sinkku. Hän on epätoivoinen, katkera ja on alkanut vähitellen uskoa, että hänen prinssinsä valkealla ratsullaan on myynyt koninsa liimatehtaalle ja mennyt tahollaan naimisiin. Oletko sinä koskaan pohtinut, mistä väärien prinsessojen prinssit oikein sikiävät? Henna kertoo mielellään mistä voit tulla omasi noutamaan!

Illan toinen koomikko on Vantaalainen ja luonnostaan kovin kalju Joni Koivuniemi. Joni on mukavaa ja ennen kaikkea hauskaa seuraa lavalla. Hän ammentaa ajattelevan nuorukaisen näkökulmastaan komiikkaa, joka osuu ja uppoaa. Joni läimäyttelee Suomea ja suomalaisia takaraivolle itseäänkään säästelemättä.

YH-perheessä väkisin melkein aikuiseksi kasvanut Joni kertoo, minkälaista on elää lapsuus jos ainoa miesesikuva on Ridge Forrester. Jonista ei kuitenkaan tullut vaatesuunnittelijaa vaan teatterialan puuhamies.

Hennan ja Jonin lisäksi klubilla nähdään myös tuttuun tapaan koomikko Iida Grönlund, jolla on yllätyksiä takataskussaan.

Tervetuloa viihtymään! Ovet aukeavat klo 19.00 ja baari on auki.
KLUBI-ILTA on osa Tikkurilan Kulttuuriviikkojen ohjelmistoa.
www.tikkurilankulttuuriviikko.fi

Tapahtuman kesto: noin 2h 30min.
Ikäraja: 18-v.
Liput: 4€

Lippuvaraukset: 044-0130036 ark. klo12–15 ja 2h ennen esitystä liput [ät] tikkurilanteatteri.fi

Tapahtumapaikka: Vernissan alasali, Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa

Lisätiedot: Eeva Vekki, tuottaja,044-0130086 tai eeva.vekki [ät] tikkurilanteatteri.fi