Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Arkiston aarteita: Stand Up -klubi 16.5.

Pirjo Heikkilä ja Vantaan pojat

Vantaa on tunnetusti täynnä naurettavia miehiä. Nyt heistä kaikkein hauskin kaksikko, Ali Jahangiri  ja Pete Harju, saatetaan yhteen Tikkurilan Teatterin Stand Up -klubilla. Illan aikana Vantaan hupimiehille seuraa tekee Lahdesta koko kansan tietoisuuteen ponnistanut Pirjo Heikkilä.  Ja tottahan toki me vantaalla otamme otamme hänet avosylin vastaan! Tai no, ainakin jokainen voi hiljaa mielessään kuvitella, kuinka sydämelliseksi muodostuu vantaalaisen ja lahtelaisen temperamentin kohtaaminen Tiksin illan hämyssä… Varmaa on, että tässä kohtaamisessa Vernissalla tunnelma on aivan naurettava!

Pirjo Heikkilä
Stand up –komiikan konkari Pirjo Heikkilä on naurattanut kansaa ympäri Suomen niin livekekoilla kuin TV:ssäkin. Tänä keväänä Pirjo on tavattu mm. TV-ohjelman ’Hyvät ja Huonot uutiset’ vakiopanelistina.

Ali Jahangiri
10-vuotiaana Iranista Suomeen muuttaneen Alin elämänfilosofia on ”elämä on liian lyhyt, nauti siitä”. Se juontaa juurensa hänen lapsuudestaan ja sotakokemuksistaan. Samalla se on antanut kyvyn nähdä asiat toisin. Kovia kokenut Ali on myös karaissut itsensä SUB TV:n Viidakon Tähtöset –sarjan juontajana.

Pete Harju
Peten seurassa tikkurilalaisyleisö voi kokea olonsa turvalliseksi, sillä hänen partaveitsensä leikkaa lähinnä lanttua. Tämä koomikkopiirien vanha kehäkettu on tehnyt yleisön riemuksi paluun stand up –lavoille teroiteltuaan kyniään muutaman vuoden.

Stand up –klubi ke 16.5. ovet aukeavat klo 18.00 | tapahtuma alkaa noin klo 19.00

Kesto: noin 2 h väliaikoineen
Ikäraja:
18 vuotta
Liput:
10€
Lippuvaraukset:
044-0130036 arkisin klo 12-15 ja 2h ennen esityksen alkua tai liput [ät] tikkurilanteatteri.fi
Paikka:
Vernissan alasali, Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa