Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Arkiston aarteita: Stand up -klubi


Kuva: Markus Lehto

Perjantaina 11.3. ravintola Shamrockissa räjähtää jälleen! Tikkurilan Teatterin toinen Ilo Irti! -klubi nostaa lavalle viisi toinen toistaan holtittomampaa stand up -koomikkoa. Luvassa on siis ratkiriemukas ilta hyvässä seurassa.

Lavalla nähdään:

 

Stand upin konkari Pirjo Heikkilä keikkailee ympäri Suomea ja on nähtävissä myös Krissen Vaaligrilli -ohjelmassa vakioroastaajana tänä keväänä. Pirjo toimii illan emäntänä, joten katsojat ovat hyvässä huomassa.

Ida Grönlund etsii komiikassaan rajoja: pianomusiikin säestyksellä yleisö pääsee kurkistamaan nuoren naisen herkkään ja mustan huumorin sävyttämään maailmaan. Välillä katsojan on kysyttävä itseltään, saako tälle edes nauraa?

Ulla Virtanen on vuosia maailmaa kiertänyt näyttelijä, joka juhlistaa kohta 10-vuotistaiteilijauraansa ruotsinlaivojen maskottikissana.

Anna Markko pitää pohjalaisten puolia metsänomistaja-hammashoitaja-näyttelijänä, joka sopii niin lastenkutsuille kuin klubienkin lavoille.

Kaisa Pylkkänen on 36-vuotias helsinkiläinen käsikirjoittaja, joka usein kuvittelee tietävänsä miten maailma parannetaan. Harhan ylläpitäminen on helpointa yksin mikrofonin varressa, kun kukaan ei keskeytä.

Tikkurilan Teatteri toivottaa mitä sydämellisimmin jok’ikisen nauramaan kanssaan!

Kesto: noin 2 h väliaikoineen
Ikäraja: 18 vuotta
Liput: 10€ (lipunmyynti paikan päällä tuntia ennen klubin alkua)
Lippuvaraukset: 044-0130036 arkisin klo 12-15 ja 2h ennen esityksen alkua tai
liput [ät] tikkurilanteatteri.fi

Paikka: Ravintola Shamrock, Peltolantie 2, 01300 Vantaa