Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

i’mpro2007

Tikkurilan teatteri isännöi improvisaatioteatteri –festivaalia 16.-17.maaliskuuta Vantaalla. Kaksipäiväinen tapahtuma esittelee kymmenisen impro -joukkuetta ympäri Suomea, jotka ottavat mittaa toisistaan viikonlopun aikana. Improvisaatioteatterissa näyttelijät laittavat itsensä likoon hyppäämällä kohtauksiin, tilanteisiin ja tunnelmiin, joita ei ole etukäteen harjoiteltu – se on hetkessä syntyvää taidetta, jolla voi olla kauaskantoiset seuraukset..

Ohjelma alkaa klo 20 kumpanakin festivaalipäivänä, mutta ovet Vernissan viralliseen impro-baariin aukeavat jo klo 19, jolloin pääsee virittäytymään tunnelmaan.

Ikäraja impro-baariin on K-18, muuten tapahtuma on ikärajaton.

Katso tarkempi aikataulu

Liput:

Pe tai La 12€
Pe – La 20€

Opiskelijat/Teatterilaiset/Työttömät

Pe tai La 8€
Pe – La 15€

Maksuttomat työpajat lapsille ja nuorille:

Nuorten työpaja PE 16.3. klo 17-19
Lasten työpaja LA 17.3. klo 14-15

Lippuvaraukset ja työpajoihin ilmoittautumiset:

Puh: 044-0130036 (arkisin 10-16)
Email: toimisto [ät] tikkurilanteatteri.fi

Viikonlopun ohjelma pähkinänkuoressa

i´mpro 2007 –festivaalilla on ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille työpajojen, esitysten ja klubien muodossa.

Perjantaina 16.3. käynnistyy leikkimielinen improvisaatio –kisailu joukkueiden kesken ja kisan parhaimmisto palkitaan Jänö-Jussi Gaalassa

Lauantaina 17.3. Gaalan raadissa istuvat näyttelijä Eero Saarinen, teatterikriitikko Annikki Alku sekä Vantaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tapani Mäkinen. Yleisöllä on tietysti oma arvokas äänensä koko viikonlopun ajan. DJ Miss L, improvisaatioyhtye ja yllätysesiintyjät viihdyttävät iltaklubeilla Vernissan virallisessa impro-baarissa.

Joukkueille tapahtuma tarjoaa tilaisuuden kokeilla uusia tekniikoita, yhdistellä, kilpailla ja testata esiintymistä eri-ikäisille yleisöille. Yhteisesiintymisen tavoitteena on paitsi vaihtaa kokemuksia myös lisätä improvisaation tunnettuutta harrastajien, yleisön ja tiedotusvälineiden keskuudessa. Jänö-Jussi gaalan voittaja tulee pokkaamaan itselleen muhkeat 300 € ja ison kasan mainetta kunnian kera!

i´mpro 2007 joukkueet

Ilmoittautuminen festivaalille loppui 31.1.2007. Kiinnostus festivaaliamme kohtaan on ollut valtava – suurkiitos kaikille ilmoittautuneille!

Joukkueet ovat:

i´mpro (Vantaa)
Jorma (TKU)
Pahvitehdas (Vaasa)
Roiskeläppä (HKI)
Ässiä Hatusta (JKL)
Oranssin Koiran Teatteri (HKI)

Lisätietoa festivaalista:

Eeva Vekki
i´mpro 2007
tuottaja
Puh: 044-564 36 31
eeva.vekki [ät] tikkurilanteatteri.fi

Festivaali toteutetaan yhteistyössä Vantaan kulttuuripalveluiden, Vantaan nuorisopalveluiden sekä Työväen Näyttämöiden Liiton kanssa. Kiitokset myös Stella Polarikselle!