Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

joukkueet 2007

i´mpro (Vantaa)
Vantaalainen i´mpro -joukkue edustaa Tikkurilan Teatteria ja tämän joukkueen ydinryhmä on improillut jo vuodesta 1995. Vuosien varrella joukkueen jäsenet ovat järjestäneet klubeja, tehneet koko illan impronäytelmiä sekä viihdyttäneet monenmoisissa kekkereissä. Motto: ”Luota minuun – minä olen ammattilainen!”

Jorma (TKU)
Jorma-ryhmä on turkulainen teatterialan freelanceammattilaisten ryhmä ja ”Impro-Jorman” jokainen esitys on ensi-ilta! Jorma tahtoo saada aikaan kuplivia ja elämänmakuisia improhetkiä. Jormaa on nähty klubeilla, teattereissa ja monenkirjavissa jameissa!Motto: ”Sitä saa, mitä tilaa!”

Oranssin Koiran teatteri (HKI)
Oranssin Koiran teatteri on pian viisivuotias helsinkiläinen ryhmä ja nämä koirat tekevät sekä perinteistä draamaa että improa. Oranssin Koiran klubit ovat viihdyttäneet impro-kansaa jo parin vuoden verran ravintola Sävelessä ja Juttutuvassa.Motto: ”Haukkuu ja puree!”
www.oranssinkoiranteatteri.net

Pahvitehdas (Vaasa)
Pahvitehdas koostuu Vaasalaisista toimittajista, jotka tekevät työksensä Paffabriken (=Pahvitehdas) ohjelmaa, jossa on mukana improvisoimassa viitisenkymmentä nuorta! Pahvitehdas joukkueen jäsenet vetävät improkerhoja, kehittelevät uusia lajeja ja tietävät kuinka mieliala pidetään korkealla!Motto: ”Improvisoitamme hyvästi!”

Roiskeläppä (HKI)
”Herkkupizzojen” mukaan nimetty ryhmä sai alkunsa Ilves-teatterin lavalla vuonna 2004. Roiskeläpän jäsenet ovat alan intohimoisia harrastajia ja opiskelijoita. Motto: ”JOO!”
http://www.ilvesteatteri.com/roiskelappa.html

Ässiä Hatusta (JKL)
Ässiä hatusta on improvisaatioteatteriryhmä, joka on koottu Jyväskylän Ylioppilasteatterin (JYT) aktiivisista impron ystävistä keväällä 2005. Ässiä hatusta on heterogeeninen mutta tiivis ryhmä, jonka vahvuus on rohkeassa ennakkoluulottomuudessa rikkoa rajoja ja palavassa halussa kehittyä itsenäisenä improtiiminä.Motto: ”Improvisoimme pitääksemme järjen päässä – ja poissa sieltä.”
http://assat.jyvaskylanylioppilasteatteri.fi