Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

i’mpro2008

i´mpro 2008 -festivaali kerää jälleen improvisaatioteatterin parhaimmiston Vantaalle toukokuussa. Festivaali tarjoaa laajan ohjelman: impro-kisailua, työpajoja lapsille ja nuorille, klubin ravintola Lilly´sissä, improvisoidun näytelmän koko perheelle ja tietysti hauskanpitoa festivaalihengessä!

Improvisaatioteatteri on antoisa ja jännittävä taiteenlaji niin yleisöllekin kuin tekijöillekin. Katsojien ehdottamat tilanteet ja näyttelijöiden hetkessä luomat roolihahmot ja repliikit luovat ainutlaatuisen tunnelman, jota kannattaa tulla seuraamaan toukokuiseen tapahtumaan!

Viikko huipentuu 16.–17.5. jolloin ympäri Suomen kutsutut joukkueet pistävät parastaan yleisön edessä Vernissalla.

Festivaalille osallistuvat joukkueet ovat tänä vuonna: Ars Peukinen (HKI), Kiusallinen hiljaisuus (Oulu), Waltava Guldeeni Potenssiin 2 (Turku), 4 ruuhka (Turku), Joo (Jyväskylä), Samponik VSOP (Riihimäki) sekä Tikkurilan Teatterin oma joukkue Improsiskot.

Lauantaina 17.5. käydään kisailu, jossa valitaan i´mpro 2008 festivaalin paras joukkue, jonka valitsee yleisö ja arvovaltainen raati. Raadin jäsenet ovat Vantaan kulttuurijohtaja Iiris Lehtonen, näyttelijä Ville Myllyrinne sekä näyttelijä ja juontaja Jani Toivola.

Viikon ohjelma:

12.–15.5. Vernissa

Työpajat koululais- ja päiväkotiryhmille. Tarkempi aikataulu

Keskiviikko 14.5. klo 20 Ravintola Lilly´s

Tikkurilan Teatterin improsiskot esiintyvät klubilla.

Perjantai16.5. klo 20- Vernissa

Joukkueet esittäytyvät ja improilevat koko illan. Ohjelmassa on paljon ennenkuulumatonta musiikkia ja laulamattomia lauluja, kohtauksia klassikoista joita kukaan ei ole vielä nähnyt sekä improtyylejä ympäri Suomen.

Lauantai 17.5. klo 20- Vernissa

Leikkimielinen kisailu, jossa valitaan festivaali valovoimaisin joukkue. Kisan voittajan päättävät yleisö sekä arvovaltainen raati. Voittaja pokkaa itselleen mahtavat palkinnot ja joukkue on jo buukattu esiintymään Maailma kylässä – festivaalille 24.5.

Lippujen hinnat ja varaukset

Yhteistyössä ovat Vantaan kaupungin kulttuuritoimi ja nuorisotoimi, Lasten taidetalo Pessi, Työväen Näyttämöiden Liitto, Ravintola Lilly´s ja Maailma Kylässä -festivaali.

Linkit:

www.maailmakylassa.fi

www.tnl.fi