Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

i’mpro2009

i´mpro 2009 -festivaali tarjoilee ison annoksen improvisaatiota!

Kolmatta kertaa järjestettävä valtakunnallinen improvisaatioteatteri -tapahtuma räjäyttää jälleen tajunnan! Tikkurilan Teatterin isännöimä festivaali tarjoilee improvisaatioteatteria jokaiseen makuun! Kolmen päivän aikana nähdään Tikkurilassa seitsemän improjoukkuetta neljästä eri kaupungista!

Klubi-iltaa vietetään tänä vuonna 14.5. Ravintola Shamrockissa. Improsiskot ja 4Ruuhka jengit pistelevät parastaan ilmaisella klubikeikalla!

Viikonlopun päätapahtumassa Vernissalla 15.–16.5. esiintyy viisi taitavaa ryhmää (katso ryhmien kuvat>>>):

Pore (Helsinki), Länsirintama (Turku), Ars Peukinen (Helsinki), Roiskeläppä (Helsinki) ja NääsImpro (Tampere). Festivaalilla on mukana myös muusikko Kasper Mårtenson, joka luo tunnelmaa ja säveltää lennosta uusia kappaleita!

Perjantaina joukkueet esittäytyvät Vernissan ala-salissa ja aloittavat kisailemisen, illan päätteeksi yleisö antaa pisteitä joukkueille ja näillä pisteillä lähdetään kisaamaan lauantain finaaliin. Luvassa on siis viiden joukkueen ilotulitusta koko perjantai-illan ajan!

Lauantaina Vernissalla jatketaan edellisenä iltana alkanutta leikkimielistä kisailua.

i´mpro 2009 –festivaalin voittajan päättävät yleisö ja arvovaltainen raati yhdessä. Raatiin kuuluvat Vantaan kulttuurijohtaja Iiris Lehtonen, näyttelijä ja Stand Up –koomikko Ilari Johansson sekä Helsingin Sanomien kaupunkitoimittaja Teppo Moisio.

Improvisaatioteatteri on hetkessä syntyvää taidetta, jossa yleisö on suuressa osassa. Näyttelijät laittavat itsensä likoon kun arvovaltainen yleisö päättää mitä lavalla nähdään! Erilaisten tekniikoiden avulla improvisointi luo ainutlaatuisia, ainutkertaisia ja ehdottomasti ennennäkemättömiä kohtauksia, lauluja ja tarinoita! Yleisön ei tarvitse muuta kuin ottaa mukava asento ja painella mielikuvituksen kaukosäädintä!

Ohjelma

 • 14.5. klo 19 i´mpro klubi Shamrock -ravintolassa
  Lavalla nähdään kahden kovan improjengin ilotulitusta kun Tikkurilan oma joukkue Improsiskot saa vieraakseen Turun improihmeen: 4ruuhkan!
  4 ruuhka osallistui viime vuonna i´mpro 2008 –festivaalille ja tämä neljän miehen ryhmä saikin yleisön hullaantumaan. Improsiskot puolestaan ovat täynnä vantaalaisenergiaa, joten tästä illasta tulee ikimuistoinen kun Turku kohtaa Vantaan!
  Ravintola Shamrock, Peltolantie 2
  Vapaa pääsy – K-18, ei lippuvarauksia
 • 15.5. Vernissa
  Ovet auki klo 19
  klo 20 Ympäri Suomea saapuvat improjoukkueet esittäytyvät Vernissalla ja luovat tunnelmia yleisön ehdottamista aiheista.
  Liput 10/15€
 • 16.5. Vernissa
  klo 19 Ympäri Suomen saapuvat joukkueet kisailevat Vernissalla i´mpro 2009 kuninkuudesta. Arvovaltainen raati yhdessä yleisön kanssa päättää illan voittajan!
  Klo 22 Euroviisu-tunnelmaa screeniltä Vernissan alasalissa!
  Liput 10/15€

Lippuvaraukset: 044-0130036 arkisin klo 12-15, esityspäivinä 2h ennen esitystä
Sähköposti: liput [at] tikkurilanteatteri.fi

Yhteistyössä

Vantaan kaupungin kulttuuritoimi ja nuorisotoimi, Vantaan Kaupunkijuhla, Tikkurilan aluetoimikunta, Lasten Taidetalo Pessi, Työväen Näyttämöiden Liitto, Ravintola Shamrock ja Maailma Kylässä –festivaali

Lisätietoja festivaalista antaa:
Eeva Vekki
Puh: 044 013 00 86 tai eeva.vekki [ät] tikkurilanteatteri.fi