Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

i’mpro2010

Improvisaation mysteerit ratkeavat Vantaalla, kun Tikkurilan Teatterin isännöimä i´mpro -festivaali ottaa paikkansa kaupungissa. Neljäpäiväisessä tapahtumassa (12.5-15.5.2010)  nähdään klubeja, työpaja, koko perheen ohjelmaa sekä tietysti vuotuinen impro-kisailu! Festivaali laajenee tänä vuonna myös Länsi-Vantaalle. Esiintyjät antavat kaikkensa ja vääntävät itsensä tarpeen tullen vaikka umpisolmuun. Improvisaatiossa kaikki on mahdollista!

Yleisön rooli improvisoidussa esityksessä on tuikitärkeä. Katsojat ehdottavat näyttelijöille johtolankoja, joiden pohjalta kohtaukset syntyvät. Näyttelijät laittavat itsensä likoon hyppäämällä kohtauksiin, tilanteisiin ja tunnelmiin, joita ei ole etukäteen harjoiteltu.

i´mpro2010 -festivaalin ohjelma
i´mpro2010 joukkueet

Festivaali huipentui i´mpro -kisailuun, joka käytiin Vernissan alasalissa 15.5 klo19.00. Tapahtumassa esiintyi kuusi upeaa ryhmää: Uniikki Unikorni (Oulu), Epätäydelliset Naiset (Tampere), One Night Stand (Helsinki), Kolina (Helsinki), NääsImpro (Tampere) sekä Ars Peukinen (Helsinki), Festivaalilla olivat mukana myös muusikot Tuija Rantalainen sekä Iikka Kahri, jotka loivat tunnelmaa ja sävelsivät lennosta ennen kuulemattomia kappaleita. Raadissa istuivat Talent tuomari ja salkkaritähti Jaana Saarinen, näyttelijä Simo Routarinne ja Vantaan Sanomien toimittaja Jussi Vehkasalo. Huikean kisailun voitti helsinkiläinen Kolina –ryhmä. Tikkurilan Teatteri onnittelee! Ensi vuonna nähdään taas!

Lisätietoja:
Eeva Vekki, tuottaja p. 044- 0130086
eeva.vekki [ät] tikkurilanteatteri.fi

Anna Kauppinen, tuotanto-assistentti
anna.kauppinen [ät] tikkurilanteatteri.fi

Yhteistyössä:

Vantaan kaupungin nuorisopalvelut, Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut, Tikkurilan aluetoimikunta, Myyrmäen aluetoimikunta, Lasten ja nuorten taidetalo Pessi, Vantaan kaupunkijuhla, Työväen Näyttämöiden Liitto ja Vantaan Sanomat