Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

joukkueet 2010

Lauantaina 15.5. klo 19 alkavassa supermahtavassa i´mpro – kisailussa nähdään kuusi upeaa ryhmää, jotka kilpailevat i´mpro2010 – kuninkuudesta. Alla hieman esimakua ryhmistä, joita lauantaina tullaan näkemään. Ethän siis voi mitenkään missata tapahtumaa!

Improryhmä Kolina Helsingistä on kokeilunhaluinen, musikaalinen ja energinen improvisaatioteatteriryhmä. Kolinalla on kertynyt esiintymiskokemusta yhdessä noin vajaan vuoden verran. i’mpro – festareiden kisailussa nähdään lavalla Kolinan Sasu Paakkunainen, Roope Salminen ja Tatu Järvinen. Kolinan mottona kuullaan: ”Teatteria niille, jotka eivät pidä teatterista”. Katso lisää: www.kolina.fi

NääsImpro Tampereelta tulee viihdyttämään ja heittäytymään yleisön vietäväksi. Kuuluuhan heidän mottona lausahdus: ”Heittäytymistä, vaikka sitten jyrkänteeltä”. NääsImpro on keikkaillut pari vuotta keskimäärin muutaman kerran kuussa, baareissa ja tilauskeikoilla. Lavalla nähdään näyttelijät Janne Eskola, Saku Pihlajaniemi, Tero Vepsäläinen.

Helsinkiläinen One Night Stand – ryhmä tulee läheltä mutta ei heillä ole kotikenttäetua, sillä improssa kaikki on mahdollista. Kolmikko näkee jokaisen impronsa ainutlaatuisena ja ainutkertaisena – aivan kuten improvisaation heidän mielestään kuuluukin olla. Ryhmän mottona toimii hyvin näin kevään korvilla ”Takki auki ja munat edellä!”. Mottonsa mukaisesti ryhmä heittäytyy haasteisiin ennakkoluulottomasti ja intohimoisesti. Se mitä se todella tarkoittaa, kannattaa tulla paikan päälle seuraamaan. Näyttelijöinä nähdään Jukka Heiskanen, Jere Kolehmainen ja Markus Virtanen.

Tampereelta saapuu myös toinen ryhmä Epätäydelliset Naiset kertomaan Vantaalle, kuinka heidän mottonsa mukaan Epätäydellisyys kaunistaa. Epätäydelliset Naiset on tyttö/naiskolmikon oma ja uusi projekti. Heidän omat impro-klubit starttaavat Tampereella nyt kesällä 2010. Impronäyttelijöinä nähdään Johanna Tohni, Senja Meriläinen ja Katja Korpi.

Uniikki Unikorni –ryhmä saapuu Oulusta. He tulevat näyttämään miten improvisaatio – teatteri taipuu myös murteella. Sitä kuvastaa jo hyvin heidän mottonsa: Ole ölövinä, älä hättäile istu mättäälle. Ryhmä on perustettu vuonna 2005. He ovat tehneet pitkän ja lyhyen muodon improvisaatiota sekä lisäksi lauluimprovisaatiota. Syksystä 2009 lähtien ovat vetäneet myös Oulussa kaikille avoimia improvisaatiojameja kahdesti viikossa. Näyttelijöinä Antti Toijonen, Teemu Meriläinen ja Anne Karppanen

ArsPeukinen Helsingistä astuu lavalle mottonaan: Ars Peukinen, naurettavaa improvisointia jo vuodesta 1999!!! Vanhan ketun ei kuitenkaan kannata tuudittautua yli kymmenvuotiseen taipaleeseensa, sillä se voi hyvinkin kohdata voittajansa/haastajansa kisailussa. Tämän vuoden kokoonpano ovat vielä toistaiseksi yllätys!