Esityspaikat

Tikkurilan Teatterilla on neljä vakiintunutta näyttämöä: oma huoneteatterimme, Vinssisali, sijaitsee Tikkurilassa Kulttuurikeskus Vernissan kolmannessa kerroksessa. Vernissasali vastaa suuren näyttämön produktioittemme tarpeisiin.

Sirkusesityksemme nähdään perinteisesti Korson Lumosalissa ja suosittua kesäteatteriamme olemme esittäneet Kotiseututalo Påkaksen pihalla jo vuodesta 1998.

Meillä on silloin tällöin ohjelmistossamme myös kiertäviä esityksiä. Lisäksi sirkuskoulumme syventävän tason oppilaiden Esiintyvää ryhmää voi tiedustella keikalle erilaisiin tilaisuuksiin. Lisätietoja tulossa pian!

Vinssisali
Kulttuurikeskus Vernissa, 3. krs.
Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa

Vernissasali
Kulttuurikeskus Vernissa, 1. krs.
Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa

Lumosali
Monitoimikeskus Lumo
Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa

Kotiseututalo Påkas
Vanha Kuninkaalantie 2, 01300 Vantaa

Kaikiin esityspaikkoihimme pääsee erittäin kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla. Kulttuurikeskus Vernissa sijaitsee Tikkurilassa lähellä Tikkurilan juna-asemaa ja Lumosali on Korson aseman välittömässä läheisyydessä.

Kulttuurikeskus Vernissan ja Kotiseututalo Påkaksen pihalla on vain muutama parkkipaikka, joten kehotamme autolla saapuvia asiakkaitamme saapumaan ajoissa ja jättämään autonsa Heurekan parkkipaikalle, josta on n. 5-10 minuutin kävelymatka Kotiseututalo Påkakselle ja Vernissalle. Lisää tietoa pysäköintimahdollisuuksista Tikkurilassa löydätte Vantaan kaupungin pysäköintikartasta täältä.

Myös Monitoimikeskus Lumon pihassa parkkipaikkoja on rajatusti. Autolla saapuvien asiakkaiden kannattaa saapua ajoissa ja viedä autonsa parkkiin Korson aseman liityntäpysäköintihalliin, joka löytyy Urpiaisentien ja junaradan välistä Lumosta hieman pohjoiseen, Urpiaisentien ja Peltomyyränkujan risteyksestä.

Esteettömyystiedot
Esityspaikkamme ovat liikuntarajoitteisten saavutettavissa. Vernissasaliin ja Lumosaliin on esteetön pääsy. Vinssisaliin kuljetaan hissillä Kulttuurikeskus Vernissan aulasta. Vernissan aulatiloissa on yksi, sukupuolineutraali inva-wc.

Kesäteatterimme wc-tilat sijaitsevat portaiden yläpäässä, mutta luiska on mahdollista järjestää tarvittaessa. Kesäteatterin wc-tilat ovat sukupuolineutraalit.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan pyörätuolipaikan tarpeesta etukäteen osoitteeseen liput@tikkurilanteatteri.fi, jotta tiedämme asentaa luiskan ajoissa ja varata paikan eturiviin. Pyörätuolipaikkoja on rajoitetusti.

Avustaja pääsee vapaalipulla esitykseen avustettavan seurassa. 1 avustajan vapaalippu / avustettava.
Esteettömyyteen liittyvät tiedustelut: aino.jarvi-eskola@tikkurilanteatteri.fi