Liput

Ostamalla liput ennakkoon NetTicketin kautta säästät rahaa!

Kaikkein kätevimmin ja edullisimmin liput Tikkurilan Teatterin esityksiin saa hankittua e-lippuina NetTicketin verkkosivujen kautta. NetTicketin palvelumaksut sisältyvät sivuillamme ilmoitettuihin lippuhintoihin (lukuunottamatta NetTicketin puhelinpalveluun soittamisesta aiheutuvia kuluja).

NetTicketin kautta ostetut e-liput maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla ja toimitetaan asiakkaalle pdf-muodossa sähköpostiin ja tekstiviestinä kännykkään. Lipun voi näyttää kännykästä lipunmyyjällemme esityspäivänä: lippua ei siis ole pakko tulostaa mukaan.

Liput voi myös varata NetTicketistä ja käydä noutamassa mm. Vantaa-infoista (Tikkurila, Korso & Myyrmäki) ja Stockmann-tavarataloista. Kaikki NetTicketin lipunmyyntipisteet löydät täältä. Ennakkoon ostamalla vältät jonottamisen paikan päällä ja säästät hieman rahaakin!

NetTicketin verkkokauppa: www.netticket.fi

NetTicketin puhelinpalvelu: 0600 399 499 (1 e/min + pvm) ma-pe klo 9-21, la-su klo 15–21

Alennukset

  • Ovi- ja ennakkolippujen hinnoissa alennettu hinta koskee seuraavia alennusryhmiä: lapset (alle 18-v.), opiskelijat, siviilipalvelusmiehet, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät.
  • Teatterialan ammattilaiset ja TNL:n jäsenteattereiden jäsenet saavat esityksiimme liput itselleen ja avecilleen hintaan 10 euroa /kpl. Tikkurilan Teatterin jäsenet saavat esityksiimme liput itselleen ja avecilleen hintaan 6 euroa /kpl. TeMe-, TNL- ja Tikkurilan Teatterin jäsenlippujen varaukset vain Tikkurilan Teatterin oman lipunmyynnin kautta: 044-0130036 (ma-ke klo 12-15 ja 1h ennen esityksen alkua) tai liput [at] tikkurilanteatteri.fi. Avec-lippuetu ei ole voimassa Vinssisalin esityksiin. Alennus ei koske vierailuesityksiä.
  • Pressivapaaliput: varaamme jutun tekeville toimittajille yhden vapaalipun. Pressilippuvaraukset ja -tiedustelut: tuotantokoordinaattori Aino Järvi-Eskola, aino.jarvi-eskola [at] tikkurilanteatteri.fi / 044 013 0086.
  • Ilta- ja viikonloppuesitysten ryhmäliput: pyydä tarjous!
  • Päivänäytösten ryhmäliput koululaisille ja opiskelijoille: 6-10€ / lippu, opettajat ja ryhmänohjaajat maksutta. Pakollinen ennakkovaraus! Ryhmäliput laskutetaan aina ennakkoon.
  • Avustaja pääsee vapaalipulla esitykseen avustettavan seurassa. 1 avustajan vapaalippu / avustettava. Lue lisää esityspaikkojen esteettömyydestä: Esityspaikat

Ryhmäliput laskutamme aina ennakkoon. Ryhmälippuvaraukset: 044-0130036 (ma-ke klo 12-15 ja 1h ennen esityksen alkua) tai aino.jarvi-eskola [at] tikkurilanteatteri.fi.

 

 

Ovihintaiset liput Tikkurilan Teatterista

Tikkurilan Teatterin esityksiin voi ostaa lippuja myös ovelta, mikäli tilaa on. Ovilipunmyynnin varaukset hoituvat soittamalla Tikkurilan Teatterin lippuvaraus- ja infopuhelimeen 044-0130036, joka on auki ma-ke klo 12-15 ja 2h ennen esityksen alkua tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liput [at] tikkurilanteatteri.fi. Sähköpostitiedusteluihin vastaamme arkisin. Tikkurilan Teatterin kautta tehdyt lippuvaraukset maksavat aina hieman enemmän kuin NetTicketin kautta ostetut ennakkoliput.

 

Lippujen lunastus ja maksaminen Tikkurilan Teatterissa

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 20-30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Lipunmyynnissämme käy maksuvälineenä käteisen lisäksi pankki- ja yleisimmät luottokortit sekä Virike- ja Smartum-setelit. Valitettavasti esityspaikkojemme ovilipunmyynnissä ei voi maksaa Smartum-kortilla tai muillakaan kulttuurisetelin tarjoajien sirukorteilla: Smartum-kortilla ja vastaavilla maksaville suosittelemme lippujen lunastamista ennakkoon NetTicketin ennakkomyyntipisteistä!

HUOM! Tikkurilan Teatteri ry:llä on useita esityspaikkoja, joten tarkistathan esityspaikan sijainnin!
Esitykset alkavat täsmällisesti ja myöhästyneitä ei päästetä sisään.
Emme lunasta jo maksettuja/laskutettuja lippuja takaisin.