Lyhytkurssit

Säännöllisen viikoittaisen opetuksen lisäksi Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu järjestää lyhytkursseja, kuten kesäkursseja ja perhesirkusta.

Taideopetus soveltuu mainiosti myös osaksi koulujen iltapäivätoimintaa esim. yhteistyössä vanhempainyhdistyksen kanssa. Opetusta voivat antaa omalla koululla Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun opettajat. Koulullamme on kokemusta Vantaan peruskoulujen iltapäivätoiminnan sekä erilaisten työpajojen järjestämisestä jo usean vuoden ajalta.

Ilmoittaudu kursseille klikkaamalla tästä.

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun lyhytkurssit 2020:
perhesirkusta, akrobatiaa ja esinemanipulaatiota

PERHESIRKUSKURSSIT

Perhesirkustunneilla harjoitellaan eri sirkuslajeja, kuten pariakrobatiaa ja tasapainoilua. Innostavalla tunnilla opitaan uusia asioita mukavan yhdessäolon, temppuilun ja leikin kautta. Tunnille osallistutaan parina: yksi aikuinen lapsen kanssa. Aikuinen saa vaihtua kurssin aikana, jos vaikkapa sama aikuinen ei pääse joka kerta lapsen mukaan.

Tunnille pukeudutaan joustaviin vaatteisiin, joissa on mukava liikkua. Pitkät hiukset kannattaa sitoa kiinni. Pienten osallistujien päiväunet ja ruokailut olisi hyvä tahdittaa niin, että lapsi tulee tunneille virkeänä. Sama pätee tietenkin aikuisiin. 🙂

Lauantaisin 5.9.-10.10. (6 kertaa)
klo 10.00-11.00 PERHESIRKUS: 3-4-vuotiaat ja aikuiset
klo 11.10-12.10 PERHESIRKUS: 5-6-vuotiaat ja aikuiset

Opetuspaikka: Dickursby Skola, Urheilutie 14, Vantaa
Opettaja:
Juuso Saarinen

Kurssin hinta: 90€ (sisältää lapsen ja aikuisen osallistumismaksun)
Sisaralennus -10% molemmista sisaruksista / Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun oppilaiden pikkusisaret saavat alennuksen -10%. Kurssimaksussa voi käyttää vain yhtä alennusta kerrallaan.

Kurssin hinta sisältää välineet ja vakuutuksen.

Ilmoittaudu klikkaamalla tästä.

***

AKROBATIAN KURSSI: VAUHTIA JA TURVALLISIA TILANTEITA! (12-18-vuotiaille)

Akrobatian kurssilla opetellaan ketteryyttä, voimaa, notkeutta ja kehonhallintaa kasvattavia tekniikoita. Ja tietysti leikitään! Kurssilla keskitytään akrobatian perusteiden huolelliseen istuttamiseen ja syventämiseen. Näiden sovellusala on loputon tasosta riippumatta, joten kurssi sopii kaiken tasoisille osallistujille. Tavoitteena on lisätä luottamusta itseensä liikkujana, kasvattaa voimaa ja notkeutta, sekä herättää kipinä omien rajojen ylittämiseen.

Mukaan joustavat liikuntavaatteet, sukat ja juomapullo.

Lauantaisin 5.9.-10.10. (6 kertaa)
klo 12.40-14.10 Akrobatian kurssi: vauhtia ja turvallisia tilanteita!

Opetuspaikka: Dickursby Skola, Urheilutie 14, Vantaa
Opettaja:
Juuso Saarinen

Kurssin hinta: 90€
Sisaralennus -10% molemmista sisaruksista / Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun oppilaat (perhesirkus: oppilaiden pikkusisaret) saavat alennuksen -10%. Kurssimaksussa voi käyttää vain yhtä alennusta kerrallaan.

Kurssin hinta sisältää välineet ja vakuutuksen.

Ilmoittaudu klikkaamalla tästä.

***

ESINEMANIPULAATION KURSSI: LUPA LEIKKIÄ! (12-18 vuotiaille)

Kurssilla tutustutaan pallojen, keilojen, vanteiden sekä keppien käsittelyyn. Opetellaan heittoja ja koppeja, vartaloheittoja, balansseja, pyörityksiä sekä isolaatiota. Kurssi sopii kaiken tasoisille, eli aikaisempaa kokemusta esinemanipulaatiosta tai jongleeraamisesta ei tarvitse olla! Neljällä ensimmäisellä kerralla keskitytään kullakin tiettyyn välineeseen. Jokaisen tunnin lopuksi on myös aikaa harjoitella valitsemansa välineen kanssa. Viimeisellä kerralla luodaan pieni koreografia kukin valitsemallaan välineellä/välineillä.

Mukaan joustavat liikuntavaatteet sekä juomapullo. Voit myös tuoda oman haluamasi välineen!

Lauantaisin 5.9.-10.10. (6 kertaa)
klo 14.20-15.50 Esinemanipulaation kurssi: lupa leikkiä!

Opetuspaikka: Dickursby Skola, Urheilutie 14, Vantaa
Opettaja:
Juuso Saarinen

Kurssin hinta: 90€
Sisaralennus -10% molemmista sisaruksista / Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun oppilaat saavat alennuksen -10%. Kurssimaksussa voi käyttää vain yhtä alennusta kerrallaan.

Kurssin hinta sisältää välineet ja vakuutuksen.

Ilmoittaudu klikkaamalla tästä.