Lyhytkurssit

Säännöllisen viikoittaisen opetuksen lisäksi Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu järjestää lyhytkursseja koulujen loma-aikoina: syysloman ja talviloman aikana sekä aina kesäkuussa koulujen päätyttyä.

Taideopetus soveltuu mainiosti myös osaksi koulujen iltapäivätoimintaa esim. yhteistyössä vanhempainyhdistyksen kanssa. Opetusta voivat antaa omalla koululla Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun opettajat. Koulullamme on kokemusta Vantaan peruskoulujen iltapäivätoiminnan sekä erilaisten työpajojen järjestämisestä jo usean vuoden ajalta.

Ilmoittaudu kursseille klikkaamalla tästä.

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun kesäkurssit 2018

TEATTERI (7-12-vuotiaille) / ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT
11.6.-15.6. klo 10.00-14.00 Kulttuurikeskus Vernissa, Tikkurila

Teatterikursseillamme voit kehittää improvisaatiotaitojasi, valmistaa pienen esityksen ja tutustua teatterin maailmaan. Eläydy, lumoudu ja valloita!

SIRKUS (7-12-vuotiaille) / ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT
4.6.-8.6. klo 10.00-14.00 Monitoimikeskus Lumo, Korso
11.6.-15.6. klo 10.00-14.00 Monitoimikeskus Lumo, Korso

Tiedätkö mikä on rola-bola tai miten kankaaseen kiivetään? Pysytkö pystyssä yksipyöräisellä? Tule sirkuskurssille oppimaan uutta ja kokeilemaan rajojasi. Kurssilla saat kokeilla erilaisia sirkusvälineitä ja tutustut ammattilaisen johdolla eri sirkuslajeihin.

Hinta 130 euroa/viikko tai 240 euroa/2 viikkoa.
Sisaralennus -10% molemmista sisaruksista / Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun oppilaat alennus -10%. Kurssimaksussa voi käyttää vain yhtä alennusta kerrallaan.

Kesäkurssin hinta sisältää välineet, vakuutuksen ja lipun Tikkurilan Teatterin kesäteatteriesitykseen Rölli. Omat eväät mukaan!