Lyhytkurssit

Säännöllisen viikoittaisen opetuksen lisäksi Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu järjestää lyhytkursseja kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla.

Taideopetus soveltuu mainiosti myös osaksi koulujen iltapäivätoimintaa esim. yhteistyössä vanhempainyhdistyksen kanssa. Opetusta voivat antaa omalla koululla Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun opettajat. Koulullamme on kokemusta Vantaan peruskoulujen iltapäivätoiminnan sekä erilaisten työpajojen järjestämisestä jo usean vuoden ajalta.

Ilmoittaudu kursseille klikkaamalla tästä.

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun lyhytkurssit 2020

TEATTERI (7-12-vuotiaille)
Teatterin kesälomakurssi: 1.6.-5.6. klo 10.00-14.00 Vinssisali, Kulttuuritehdas Vernissa, Tikkurila (Huom! Paikka on muuttunut!)
Teatterin kesälomakurssi: 8.6.-12.6. klo 10.00-14.00 Vinssisali, Kulttuuritehdas Vernissa, Tikkurila

Teatterikursseillamme voit kehittää improvisaatiotaitojasi, valmistaa pienen esityksen ja tutustua teatterin maailmaan. Eläydy, lumoudu ja valloita!

SIRKUS (7-12-vuotiaille)
Sirkuksen kesälomakurssi: 8.6.-12.6. klo 10.00-14.00 Vernissasali, Kulttuuritehdas Vernissa, Tikkurila

Tiedätkö mikä on rola-bola tai miten kankaaseen kiivetään? Pysytkö pystyssä yksipyöräisellä? Tule sirkuskurssille oppimaan uutta ja kokeilemaan rajojasi. Kurssilla saat kokeilla erilaisia sirkusvälineitä ja tutustut ammattilaisen johdolla eri sirkuslajeihin.

Hinta 90 euroa/viikko.
Sisaralennus -10% molemmista sisaruksista / Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun oppilaat alennus -10%. Kurssimaksussa voi käyttää vain yhtä alennusta kerrallaan.

Kurssin hinta sisältää välineet ja vakuutuksen. Omat eväät mukaan!