Lyhytkurssit

Säännöllisen viikoittaisen opetuksen lisäksi Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu järjestää lyhytkursseja, kuten kesäkursseja ja perhesirkusta.

Taideopetus soveltuu mainiosti myös osaksi koulujen iltapäivätoimintaa esim. yhteistyössä vanhempainyhdistyksen kanssa. Opetusta voivat antaa omalla koululla Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun opettajat. Koulullamme on kokemusta Vantaan peruskoulujen iltapäivätoiminnan sekä erilaisten työpajojen järjestämisestä jo usean vuoden ajalta.

Ilmoittaudu kursseille klikkaamalla tästä.

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun lyhytkurssit 2020

PERHESIRKUS
Perhesirkustunneilla harjoitellaan eri sirkuslajeja, kuten pariakrobatiaa ja tasapainoilua. Innostavalla tunnilla opitaan uusia asioita mukavan yhdessäolon, temppuilun ja leikin kautta. Tunnille osallistutaan parina: yksi aikuinen lapsen kanssa. Aikuinen saa vaihtua kurssin aikana, jos vaikkapa sama aikuinen ei pääse joka kerta lapsen mukaan.

Tunnille pukeudutaan joustaviin vaatteisiin, joissa on mukava liikkua. Pitkät hiukset kannattaa sitoa kiinni. Pienten osallistujien päiväunet ja ruokailut olisi hyvä tahdittaa niin, että lapsi tulee tunneille virkeänä. Sama pätee tietenkin aikuisiin. 🙂

Lauantaisin 5.9.-10.10. (6 kertaa)
klo 10.00-11.00 PERHESIRKUS: 3-4-vuotiaat ja aikuiset
Klo 11.00-12.00 PERHESIRKUS: 5-6-vuotiaat ja aikuiset

Opetuspaikka: Dickursby Skola, Urheilutie 14, Vantaa
Opettaja:
Juuso Saarinen

Kurssin hinta: 90€ (sisältää lapsen ja aikuisen osallistumismaksun)
Sisaralennus -10% molemmista sisaruksista / Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun oppilaiden pikkusisaret saavat alennuksen -10%. Kurssimaksussa voi käyttää vain yhtä alennusta kerrallaan.

Kurssin hinta sisältää välineet ja vakuutuksen.

***

KESÄKURSSIT 2020 / ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

TEATTERI (7-12-vuotiaille)
Teatterin kesälomakurssi: 1.6.-5.6. klo 10.00-14.00 Vinssisali, Kulttuuritehdas Vernissa, Tikkurila
Teatterin kesälomakurssi: 8.6.-12.6. klo 10.00-14.00 Vinssisali, Kulttuuritehdas Vernissa, Tikkurila

Teatterikursseillamme voit kehittää improvisaatiotaitojasi, valmistaa pienen esityksen ja tutustua teatterin maailmaan. Eläydy, lumoudu ja valloita!

SIRKUS (7-12-vuotiaille)
Sirkuksen kesälomakurssi: 8.6.-12.6. klo 10.00-14.00 Vernissasali, Kulttuuritehdas Vernissa, Tikkurila

Tiedätkö mikä on rola-bola tai miten kankaaseen kiivetään? Pysytkö pystyssä yksipyöräisellä? Tule sirkuskurssille oppimaan uutta ja kokeilemaan rajojasi. Kurssilla saat kokeilla erilaisia sirkusvälineitä ja tutustut ammattilaisen johdolla eri sirkuslajeihin.

Hinta 90 euroa/viikko.
Sisaralennus -10% molemmista sisaruksista / Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun oppilaat alennus -10%. Kurssimaksussa voi käyttää vain yhtä alennusta kerrallaan.

Kurssin hinta sisältää välineet ja vakuutuksen.