Lyhytkurssit

Säännöllisen viikoittaisen opetuksen lisäksi Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu järjestää lyhytkursseja, kuten hiihtoloma- ja kesäkursseja sekä perhesirkusta.

Taideopetus soveltuu mainiosti myös osaksi koulujen iltapäivätoimintaa esim. yhteistyössä vanhempainyhdistyksen kanssa. Opetusta voivat antaa omalla koululla Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun opettajat. Koulullamme on kokemusta Vantaan peruskoulujen iltapäivätoiminnan sekä erilaisten työpajojen järjestämisestä jo usean vuoden ajalta.

Ilmoittaudu kursseille klikkaamalla tästä.

***

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun kesäkurssit 2021:

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun suositut kesäkurssit tulevat taas! Kursseja järjestetään kesä- ja elokuussa.

Kurssin hinta on 50 euroa/viikko.
Kurssille pukeudutaan joustaviin vaatteisiin, joissa on mukava liikkua. Pitkät hiukset kannattaa sitoa kiinni. Kurssipäivän aikana pidetään evästauko, omat eväät mukaan. Kurssit on suunnattu ensisijaisesti uusille oppilaille, mutta myös Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun oppilaat saavat ilmoittautua. Kurssihinnasta ei anneta alennuksia. Kurssin hinta sisältää välineet ja vakuutuksen sekä yhden vapaalipun Tikkurilan Teatterin kesäteatteriesitykseen Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli!

Tutustu kurssivalikoimaan alla ja ilmoittaudu kursseille klikkaamalla tästä: https://tikkurilanteatteri.inschool.fi/

***

TEATTERIN KESÄKURSSIT

Teatterikursseillamme voit kehittää esiintymis- ja vuorovaikutustaitojasi, kokeilla teatteri-improvisaatiota, valmistaa pienen esityksen ja tutustua teatterin maailmaan ammattilaisen johdolla. Kurssit sopivat vasta-alkajille – aikaisempaa kokemusta teatterintekemisestä ei tarvita. Kesäkurssi on oivallinen tilaisuus kokeilla, olisiko teatteri se oma juttu!

Teatterikurssin hinta sisältää myös yhden vapaalipun Tikkurilan Teatterin kesäteatteriesitykseen Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli! Teatterin kesäkurssit ovat saaneet nimensä Tikkurilan Teatterin menneiden vuosien kesäteatterinäytelmien päähenkilöiltä. 😊

VILJA / kesäkuun teatterikurssi 7-9-vuotiaille
7.6.-11.6. klo 10.00-14.00
Unikko, Unikkotie 2C (Huom: 2. kerros, ei hissiä!), Tikkurila

REETA / kesäkuun teatterikurssi 10-13-vuotiaille
14.6.-18.6. klo 10.00-14.00
Vinssisali, Kulttuuritehdas Vernissa, Tikkurila

KNUT / elokuun teatterikurssi 7-9-vuotiaille
2.8.-6.8. klo 10.00-14.00
Unikko, Unikkotie 2C (Huom: 2. kerros, ei hissiä!), Tikkurila

PEKKA / elokuun teatterikurssi 10-13-vuotiaille
2.8.-6.8. klo 10.00-14.00
Vinssisali, Kulttuuritehdas Vernissa, Tikkurila

***

SIRKUKSEN KESÄKURSSIT

Tiedätkö mikä on rola-bola tai miten kankaaseen kiivetään? Pysytkö pystyssä yksipyöräisellä? Tule sirkuskurssille oppimaan uutta ja kokeilemaan rajojasi. Kurssilla saat kokeilla erilaisia sirkusvälineitä ja tutustut ammattilaisen johdolla eri sirkuslajeihin. Kurssit sopivat vasta-alkajille – aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita. Kesäkurssi on oivallinen tilaisuus kokeilla, olisiko sirkus se oma juttu!

Sirkuskurssin hinta sisältää myös yhden vapaalipun Tikkurilan Teatterin kesäteatteriesitykseen Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli!

KESÄSIRKUS / kesäkuun sirkuskurssi 7-11-vuotiaille
14.6.-18.6. klo 10.00-14.00
Vernissasali, Kulttuuritehdas Vernissa, Tikkurila

ELOSIRKUS / elokuun sirkuskurssi 7-11-vuotiaille
2.8.-6.8. klo 10.00-14.00
Vernissasali, Kulttuuritehdas Vernissa, Tikkurila