Korona-ajan ohjeita yleisöllemme

Tartuntatautitilanteen vuoksi juuri nyt on tavallistakin tärkeämpää pitää huolta omasta ja muiden terveydestä. Haluammekin muistuttaa kaikkia toimintaamme osallistuvia siitä, että mikäli sinulla on lieviäkin flunssaoireita tai olet ollut tekemisissä sairastuneen kanssa, jääthän silloin kotiin.

Esityspaikkojemme katsomokapasiteettia on vähennetty puoleen tavanomaisesta. Tällä varmistamme, että katsomossa on mahdollisuus turvaväleihin. Jotta te katsojat sekä näyttelijämme ja henkilökuntamme pysyisivät terveinä edellytämme, että yleisö käyttää esityksissämme kasvomaskeja, ellei ole terveydellistä syytä olla käyttämättä. Jos sinulla ei ole omaa mukanasi, voit ostaa kertakäyttöisen maskin lipunmyynnistämme. Toivomme, että yleisö huolehtii turvaväleistä myös teatterin aulatiloissa.

Kehotamme hankkimaan liput ennakkoon osoitteesta: www.netticket.fi/tikkurilanteatteri, Vantaa-infoista tai Stockmannin lippupisteistä. Näin varmistat paikkasi pieneen katsomoon ja samalla vältämme jonojen muodostumisen lipputiskille esitysiltoina. Jos kuitenkin jätät lipun lunastamisen esitysiltaan, pyydämme että saavut teatterille hyvissä ajoin noutamaan lippujasi. Mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi pyydämme teitä varmistamaan, että lippuvaraukseenne tulee ajantasaiset yhteystiedot. Voitte ilmoittaa yhteystietonne myös ovilipunmyynnissämme.

Jos olet ostanut lipun esitykseemme, mutta et flunssaoireiden vuoksi pääsekään paikalle, olethan yhteydessä meihin viimeistään esityspäivänä: liput@tikkurilanteatteri.fi, niin siirrämme lippusi mahdollisuuksien mukaan toiselle esityspäivälle. Olet tervetullut meille taas parannuttuasi!

Share Project :