Peppi Pitkätossu

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun 25-vuotisjuhlatuotanto!

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu täyttää tänä vuonna 25 vuotta, minkä kunniaksi teatteri- ja sirkuskoululaiset yhdistävät voimansa suureen juhlatuotantoon: marraskuussa 2019 Korson Lumosalissa ensi-iltansa saa ihana koko perheen näytelmä, teatteria ja sirkusta yhdistävä Peppi Pitkätossu!

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun yhteisessä esityksessä näyttävä sirkustaide tuo lumouksensa vauhdikkaaseen, hulvattoman hauskaan lastenteatteriin. Maailman vahvin ja kenties myös kurittomin tyttö haastaa aikuiset ja lapset pohtimaan normeja mukaansatempaavalla tavalla. Astrid Lindgrenin luoma Peppi on kaikenikäisten kapinallinen sankari!

Esityksen ohjaa Ilja Mäkelä, ja lavalla nähdään Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun oppilaita sekä Tikkurilan Teatterin aikuisia harrastajanäyttelijöitä.

Ohjaus: Ilja Mäkelä
Dramatisointi Astrid Lindgrenin alkuteoksen pohjalta: Staffan Götestam
Käännös: Liisa Ryömä
Musiikin sävellys: Georg Riedel ja Anders Berglund

Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy.

Ensi-ilta to 21.11.2019 klo 18.00 Lumosalissa.

Muut esitykset: Ke 20.11. klo 18.00, ennakkonäytös / La 23.11. klo 15.00 /Su 24.11. klo 15.00 / Ti 26.11. klo 9.30, koululaisnäytös / Ke 27.11. klo 9.30, koululaisnäytös / La 30.11. klo 15.00

LIPUT TULEVAT MYYNTIIN TOUKOKUUSSA!

*****

TIKKURILAN TEATTERI- JA SIRKUSKOULU: TAITEEN PERUSOPETUSTA JO 25 VUOTTA
Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu on Tikkurilan Teatteri ry:n ylläpitämä yksityinen esittävän taiteen koulu, joka antaa taiteen perusopetuslain mukaista opetusta teatteri- ja sirkustaiteessa. Opetus tapahtuu eri puolilla Vantaata. Teatteritaiteen perusopetus aloitettiin vuonna 1994, ja sirkustaiteen perusopetusta on annettu vuodesta 1998.
Teatteri- ja sirkustaiteen opetuksessa käytetään taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää eri taiteenalojen opetusta.

Share Project :