Ronja Ryövärintytär

Tikkurilan Teatterikoulun esittämä Astrid Lindgrenin Ronja Ryövärintytär -näytelmä on koko perheen satumainen seikkailu, joka kertoo kaiken voittavasta ystävyydestä, orastavasta rakkaudesta, ennakkoluulojen murtamisesta, itsenäistymisestä ja vapaudenkaipuusta.

Ronjan syntyessä salama iskeytyy hänen kotilinnoitukseensa. Linnoitus repeää kahtia ja väliin syntyy uhkaava Helvetinkuilu. Ronjan isän Matiaksen johtama ryövärijoukko asuttaa linnoituksen toista puolta, toiselle puolelle linnoittautuu Matiaksen pitkäaikaisen vihollisen Borkan rosvojoukkio.

Eräänä päivänä Ronjan seikkaillessa Helvetinkuilun reunalla, hän kohtaa Birkin ja heistä tulee siitä hetkestä lähtien erottamattomat. Kukoistavaa ystävyyttä ja nuorta rakkautta kuitenkin varjostaa se, että Birk on kilpailevan ryöväriheimon päällikön lapsi.

Koronarajoitusten vuoksi tammikuun lopulle 27.1.-30.1.2022 kaavaillut esitykset jouduttiin perumaan.

KORVAAVAT ESITYSPÄIVÄT:

Ensi-ilta Lumosalissa torstaina 31.3.2022 klo 18.00.

Muut esitykset: pe 1.4. klo 9.30 & klo 18.00 / la 2.4. klo 15.00 / su 3.4. klo 15.00

Osta lippu:

KATSO TURVALLISEN TEATTERI-ILLAN OHJEISTUS TÄÄLTÄ: http://www.tikkurilanteatteri.fi/index.php/portfolio/items/korona-ajan-ohjeita-yleisollemme/
SUOSITTELEMME KASVOMASKIN KÄYTTÖÄ.
Ohjaus: Sanna Liski
Teksti: Astrid Lindgren
Sovitus: Annina Enckell
Suomennos: Tuovi Paju
Äänisuunnittelu: Miika Elmgren
Valosuunnittelu: Kalle Kivimaa
Lavastus: Tony Björkman
Puvustus: Anu Kamppila
Valokuvat: Leena Tiuri
Graafinen suunnittelu: Aino Järvi-Eskola
Esiintyjät: Tikkurilan Teatterikoulun oppilaat Sylvia Laitila, Lauri Lehto, Lotta Lindfors, Isabel Marttila, Kanerva Merikanto, Mia Meriluoto, Hilkka Nupponen, Fanni Paakkanen, Venla Pyhälä, Elias Reinhardt, Venla Tuuri ja Emma Winnett

Esityspaikka: Lumosali, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa
Ikäsuositus: sopii koko perheelle!
Kesto: n. 2 h (sis. väliajan)

Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma -Nordic Drama Corner Oy.

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu on Tikkurilan Teatteri ry:n ylläpitämä yksityinen esittävän taiteen koulu, joka antaa taiteen perusopetuslain mukaista opetusta teatteri- ja sirkustaiteessa. Opetus tapahtuu eri puolilla Vantaata. Teatteritaiteen perusopetus aloitettiin vuonna 1994, ja sirkustaiteen perusopetusta on annettu vuodesta 1998.

Teatteri- ja sirkustaiteen opetuksessa käytetään taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää eri taiteenalojen opetusta.

Liput ennakkoon (hinta sisältää NetTicketin palvelumaksut): 18 € / 14 € / 55 € kimppalippu (kaksi aikuista + kaksi lasta).
Ennakkomyynti: www.netticket.fi/tikkurilanteatteri
Ennakkolippuja voi myös ostaa Vantaa-infoista (Myyrmäki, Korso, Tikkurila) sekä Stockmann-tavarataloista.
Liput ovelta ja Tikkurilan Teatterin kautta varattuna: 20 € / 16 € / 60 € kimppalippu (kaksi aikuista + kaksi lasta)
Tikkurilan Teatterin varaus- ja infopuhelin: 044 013 0036 (1h ennen esityksen alkua) tai liput [at] tikkurilanteatteri.fi (vastaamme sähköpostivarauksiin arkisin)
Varauduthan tarvittaessa esittämään alennuslippuun oikeuttavan todistuksen tullessasi esitykseen.

Share Project :