Tikkurilan Teatteri

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Ilmoittautuminen

Kouluumme voi hakea oppilaaksi kuka tahansa 7-18 -vuotias lapsi / nuori. Aikaisempaa kokemusta teatterista tai sirkuksesta ei tarvita. Opinnot alkavat perustasolta. Mikäli hakijalla kuitenkin on aikaisempaa kokemusta taiteenperusopetuksesta, hän voi aloittaa sopivaksi katsotulla tasolla. Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2015-2016 aikavälillä 1.4.-15.6.2015. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella ympäri vuoden.

Järjestämme teatteri- ja sirkusopetusta myös aikuisille.

tiedustelut
rehtori Carita Välitalo 0400-731 276

Ilmoittaudu

HUOM! KUVAUSLUPA: Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun toiminnasta  julkaistaan kuvamateriaalia näillä sivuilla, lehdistössä, omissa esitteissä, toimintakertomuksissa ja muissa koulun toimintaan liittyvissä julkaisuissa. Lupa koskee myös sitä, että lapsen nimen saa julkaista tarvittaessa edellä mainittuihin liittyen. Allekirjoittamalla hakemuksen kuvauslupakohdan, annatte suostumuksen siihen, että kuva- ja videomateriaalia, jossa lapsenne esiintyy saa julkaista. Valitsemme kuvat huolella, emmekä julkaise sopimatonta materiaalia.