Tikkurilan Teatterin koronavirustiedote

7.4.2020 päivitetty koronavirustiedote
Teatteri- ja sirkuskoulu etäopetuksessa kevätlukukauden loppuun saakka.
Kevätkauden ohjelmisto peruttu, osa esityksistä siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Suomen hallituksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön antamiin suosituksiin perustuen Tikkurilan Teatteri on päivittänyt toimintaansa koronavirustilanteessa. Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun opetus jatkuu etäopetuksena kevätlukukauden loppuun saakka.

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun esitysten Lumikuningatar, Selaushistoria ja Loppiaisaatto esityskaudet sekä sirkuskoulun kevätnäytökset siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Osa esityksistä siirtyy syyskaudelle 2020. Tikkurilan Teatterin kevään ensi-ilta Rikospaikkana Vantaa siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Maailman teatteripäivän ilta 27.3. perutaan. Lisäksi lauantaille 4.4. suunniteltu vantaalaisten taiteen perusopetusoppilaitosten yhteinen Taidekarnevaali on peruttu. Teatterikoulun kevätfestarit 14.-17.5. perutaan julkisena yleisötilaisuutena.

Olemme lähettäneet sähköpostia kaikille kevätkauden esityksiin ennakkolipun ostaneille. Jos olet ostanut lipun johonkin kevään esityksistämme, mutta et saanut meiltä viestiä, otathan yhteyttä: liput@tikkurilanteatteri.fi

Toivomme kaikilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa!

LISÄTIETOJA:

– Opettajat tarkentavat etäopetuksen toteuttamiskeinoja opetusryhmäkohtaisesti. Muihin opetustoimintaa koskeviin kysymyksiin vastaa ensisijaisesti rehtori Carita Välitalo: carita.valitalo@tikkurilanteatteri.fi

– Mikäli sinulla on kysyttävää koskien ostamiasi lippuja voit olla yhteydessä: liput@tikkurilanteatteri.fi

– Muihin esitystoimintaa koskeviin kysymyksiin vastaa tuotantokoordinaattori Aino Järvi-Eskola: aino.jarvi-eskola@tikkurilanteatteri.fi

***
VANHEMMAT TIEDOTTEET:

25.3.2020 päivitetty koronavirustiedote
Teatteri- ja sirkuskoulu etäopetuksessa 16.3.-13.4./15.4., osa ryhmistä tauolla 30.3.-13.4./15.4.
Kevätkauden ohjelmisto peruttu, osa esityksistä siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Suomen hallituksen antamiin suosituksiin perustuen Tikkurilan Teatteri on päivittänyt toimintaansa koronavirustilanteessa. Valtioneuvoston oppilaitoksia koskevaan linjaukseen perustuen Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun lähiopetus peruttu 13.4. saakka. Jatkamme teatterin etäopetusta 13.4. ja sirkuksen etäopetusta 15.4. saakka. Osa ryhmistä pitää opetuksesta noin kahden viikon tauon 30.3. alkaen: teatterikoulussa 13.4. ja sirkuskoulussa 15.4. saakka.

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun esitysten Lumikuningatar, Selaushistoria ja Loppiaisaatto esityskaudet sekä sirkuskoulun kevätnäytökset siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Osa esityksistä siirtyy syyskaudelle 2020. Tikkurilan Teatterin kevään ensi-ilta Rikospaikkana Vantaa siirretään syyskaudelle 2020.

Maailman teatteripäivän ilta 27.3. perutaan. Lisäksi lauantaille 4.4. suunniteltu vantaalaisten taiteen perusopetusoppilaitosten yhteinen Taidekarnevaali on peruttu. Teatterikoulun kevätfestarit 14.-17.5. perutaan julkisena yleisötilaisuutena; opetusryhmien kevätesitysten valmistelua jatketaan mahdollisuuksien mukaan etäopetuksessa sekä pääsiäisen jälkeen lähiopetuksessa. Oppilaiden huoltajia tiedotetaan aiheesta tarkemmin Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun Wilmassa.

Otamme yhteyttä kaikkiin kevätkauden esityksiin ennakkolipun ostaneisiin 31.3.2020 mennessä. Jos olet ostanut lipun johonkin kevään esityksistämme, mutta et saa viestiä maaliskuun loppuun mennessä, ota yhteyttä: liput@tikkurilanteatteri.fi

Toivomme kaikilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa!

***

Edellinen tiedote: 16.3.2020
Lähiopetus korvataan etäopetuksella 16.3.-29.3.2020.
Esitystoiminta keskeytetään 16.3.-29.3.2020.

Tikkurilan Teatteri ry:n hallitus on sunnuntaina 15.3. kokouksessaan päättänyt, että Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun lähiopetustoiminta keskeytetään ja siirrymme etäopetukseen ainakin 16.3.-29.3. väliseksi ajaksi. Samalla kaikki Tikkurilan Teatterin sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun maaliskuulle suunnitellut esitykset ja muut tapahtumat perutaan tai siirretään mahdollisuuksien mukaan myöhemmäksi.

OPETUSTOIMINNASTA:
Teatteri- ja Sirkuskoulun opetustunnit pidetään opettajan sopivaksi katsoman etäyhteyden tai erilaisten etätehtävien avulla. Opettajat tarkentavat etäopetuksen toteuttamiskeinoja opetusryhmäkohtaisesti.

ESITYSTOIMINNASTA:
Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun esitysten Lumikuningatar sekä Selaushistoria esityskaudet siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Tikkurilan Teatterin kevään ensi-ilta Rikospaikkana Vantaa siirretään syyskaudelle. Maailman teatteripäivän ilta 27.3. perutaan. Lisäksi lauantaille 4.4. suunniteltu vantaalaisten taiteen perusopetusoppilaitosten yhteinen Taidekarnevaali on peruttu.

Otamme yhteyttä kaikkiin maaliskuun esityksiin ennakkolipun ostaneisiin 31.3.2020 mennessä. Jos olet ostanut lipun johonkin maaliskuun esityksistämme, mutta et saa viestiä maaliskuun loppuun mennessä, ota yhteyttä: liput@tikkurilanteatteri.fi

Toivomme kaikilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa!
Tilannetta arvioidaan loppukevään osalta uudelleen maaliskuun lopussa.

Edellinen tiedote: 13.3.2020

Suomen hallitus on 12.3.2020 suositellut suurten (yli 500 hlö) yleisötilaisuuksien perumista. Toistaiseksi Tikkurilan Teatterin ja Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun esitys- ja opetustoiminta jatkuu keskeytyksettä. Seuraamme kuitenkin tilannetta ja ajankohtaisia suosituksia. Tiedotamme heti, mikäli joudumme muuttamaan päätöstämme.

Koronaviruksen levitessä on tärkeää pitää huolta niin omasta kuin muidenkin terveydestä. Haluammekin muistuttaa kaikkia toimintaamme osallistuvia: yleisöä, aikuisia harrastajia sekä taiteen perusopetuksen oppilaitamme siitä, että flunssaoireisena tulee jäädä kotiin, jotta välttäisimme viruksen leviämisen. Oppilaiden koteihin on tiedotettu asiasta Wilma-viestillä.

Jos olet ostanut lipun esitykseemme, mutta tunnet olosi sairaaksi, jääthän kotiin lepäämään. Ole yhteydessä: liput@tikkurilanteatteri.fi, niin ratkaistaan tilanne yhdessä. Olet tervetullut parannuttuasi!