Liput

Liput

Ostamalla liput ennakkoon NetTicketin kautta säästät rahaa!

Kaikkein kätevimmin ja edullisimmin liput Tikkurilan Teatterin esityksiin saa hankittua NetTicketin verkkosivujen kautta. NetTicketin palvelumaksut sisältyvät sivuillamme ilmoitettuihin lippuhintoihin (lukuunottamatta NetTicketin puhelinpalveluun soittamisesta aiheutuvia kuluja).

NetTicketin kautta ostetut liput maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla ja toimitetaan asiakkaalle pdf-muodossa sähköpostiin ja tekstiviestinä kännykkään. Lipun voi näyttää kännykästä lipunmyyjällemme esityspäivänä: lippua ei siis ole pakko tulostaa mukaan.

Liput voi myös varata NetTicketistä ja käydä noutamassa mm. Vantaa-infoista (Tikkurila, Korso & Myyrmäki) ja Stockmann-tavarataloista. Kaikki NetTicketin lipunmyyntipisteet löydät täältä. Ennakkoon ostamalla vältät jonottamisen paikan päällä ja säästät hieman rahaakin!

NetTicketin verkkokauppa: www.netticket.fi

NetTicketin puhelinpalvelu: 0600 399 499 (1 e/min + pvm) ma-pe klo 9-21, la-su klo 15–21

Alennukset

  • Ovi- ja ennakkolippujen hinnoissa alennettu hinta koskee seuraavia alennusryhmiä: lapset (alle 18-v.), opiskelijat, siviilipalvelusmiehet, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät.
  • Teatterialan ammattilaiset ja TNL:n jäsenteattereiden jäsenet saavat esityksiimme liput itselleen hintaan 12 euroa / kpl. Tikkurilan Teatterin jäsenet ja teatteri- ja sirkuskoulun oppilaat saavat esityksiimme liput itselleen hintaan 6/8 euroa / kpl. TeMe-, TNL- ja Tikkurilan Teatterin jäsenlippujen varaukset vain Tikkurilan Teatterin oman lipunmyynnin kautta: liput [at] tikkurilanteatteri.fi tai 044-0130036 (1h ennen esityksen alkua). TeMe-, TNL- ja Tikkurilan Teatterin jäsenlippualennukset ovat henkilökohtaisia. Alennus ei koske vierailuesityksiä.
  • Pressivapaaliput: varaamme jutun tekeville toimittajille yhden vapaalipun. Pressilippuvaraukset ja -tiedustelut: tuotantokoordinaattori Marjut Eskola, marjut.eskola [at] tikkurilanteatteri.fi / 044 013 0086.
  • Päivänäytösten ryhmäliput koululaisille: 6-12 € / lippu, opettajat ja ryhmänohjaajat maksutta. Pakollinen ennakkovaraus! Ryhmäliput laskutetaan aina ennakkoon.
  • Avustaja pääsee vapaalipulla esitykseen avustettavan seurassa. 1 avustajan vapaalippu / avustettava. Lue lisää esityspaikkojen esteettömyydestä: Esityspaikat

Ryhmäliput laskutamme aina ennakkoon. Ryhmälippuvaraukset: liput [at] tikkurilanteatteri.fi.

Ovihintaiset liput Tikkurilan Teatterista

Tikkurilan Teatterin esityksiin voi ostaa lippuja myös ovelta, mikäli tilaa on. Ovilipunmyynnin varaukset hoituvat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liput [at] tikkurilanteatteri.fi tai soittamalla Tikkurilan Teatterin lippuvaraus- ja infopuhelimeen 044-0130036, joka on auki 1h ennen esityksen alkua. Sähköpostitiedusteluihin vastaamme arkisin. Tikkurilan Teatterin kautta tehdyt lippuvaraukset lunastetaan ovelta ja ne maksavat aina hieman enemmän kuin NetTicketin kautta ostetut ennakkoliput.

Lippujen lunastus ja maksaminen Tikkurilan Teatterissa

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 20-30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Lipunmyynnissämme käy maksuvälineenä pankki- ja yleisimmät luottokortit sekä erilaiset maksusovellukset (EazyBreak, Smartum ym.). HUOM! Käteinen ja paperiset kulttuurisetelit eivät valitettavasti käy maksuvälineenä. Valitettavasti esityspaikkojemme ovilipunmyynnissä ei voi maksaa myöskään Smartum-kortilla tai muilla kulttuurisetelin tarjoajien sirukorteilla: Smartum-kortilla ja vastaavilla maksaville suosittelemme lippujen lunastamista ennakkoon NetTicketin ennakkomyyntipisteistä!

HUOM! Tikkurilan Teatteri ry:llä on useita esityspaikkoja, joten tarkistathan esityspaikan sijainnin!
Esitykset alkavat täsmällisesti ja myöhästyneitä ei päästetä sisään.
Emme lunasta jo maksettuja/laskutettuja lippuja takaisin.