Lyhytkurssit


Lyhytkurssit

Säännöllisen viikoittaisen opetuksen lisäksi Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu järjestää lyhytkursseja, kuten talviloma- ja kesäkursseja sekä perhesirkusta.

Taideopetus soveltuu mainiosti myös osaksi koulujen iltapäivätoimintaa esim. yhteistyössä vanhempainyhdistyksen kanssa. Opetusta voivat antaa omalla koululla Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun opettajat. Koulullamme on kokemusta Vantaan peruskoulujen iltapäivätoiminnan sekä erilaisten työpajojen järjestämisestä jo usean vuoden ajalta.

Ilmoittautuminen Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun suosituille kesäkursseille on alkanut!

Kurssit järjestetään kesä- ja elokuussa Tikkurilassa, ja kurssivalikoimaa löytyy teatterista sirkukseen eri ikäisille lapsille. Kurssin hinta on 80 euroa/viikko sisältäen välineet, vakuutuksen sekä yhden vapaalipun Tikkurilan Teatterin kesäteatteriesitykseen! Kesäkurssien ohjaajina toimivat Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun opettajat.

Kurssit sopivat vasta-alkajille – aikaisempaa kokemusta teatterista tai sirkuksesta ei tarvita. Kesäkurssi on oivallinen tilaisuus kokeilla, olisiko teatteri tai sirkus se oma juttu.

***

KESÄKURSSIT 2022

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun kesäkurssit 2022:

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun suositut kesäkurssit tulevat taas! Kursseja järjestetään kesä- ja elokuussa.

Kurssien hinta on 80 euroa/viikko.
Kursseille pukeudutaan joustaviin vaatteisiin, joissa on mukava liikkua. Pitkät hiukset kannattaa sitoa kiinni. Kurssipäivän aikana pidetään evästauko, omat eväät mukaan. Kurssin hinta sisältää välineet ja vakuutuksen sekä yhden vapaalipun Tikkurilan Teatterin kesäteatteriesitykseen!

Tutustu kurssivalikoimaan alla ja ilmoittaudu kursseille klikkaamalla tästä: https://tikkurilanteatteri.inschool.fi/

***

TEATTERIN KESÄKURSSIT 2022

Teatterikursseillamme voit kehittää esiintymis- ja vuorovaikutustaitojasi, kokeilla teatteri-improvisaatiota, valmistaa pienen esityksen ja tutustua teatterin maailmaan ammattilaisen johdolla. Kurssit sopivat vasta-alkajille – aikaisempaa kokemusta teatterintekemisestä ei tarvita. Kesäkurssi on oivallinen tilaisuus kokeilla, olisiko teatteri se oma juttu!

Teatterikurssin hinta sisältää myös yhden vapaalipun Tikkurilan Teatterin kesäteatteriesitykseen! Teatterin kesäkurssit ovat saaneet nimensä Tikkurilan Teatterin kesäteatterinäytelmän 2022 päähenkilöiltä.

MÖKÖ / Kesäkuun teatterikurssi 7-9-vuotiaille
6.6.-10.6. klo 10.00-14.00
Unikko, Unikkotie 2C (Huom: 2. kerros, ei hissiä!), 01300 Vantaa

LURU / Kesäkuun teatterikurssi 10-13-vuotiaille
13.6.-17.6. klo 10.00-14.00
Unikko, Unikkotie 2C (Huom: 2. kerros, ei hissiä!), 01300 Vantaa

PLÄTTÄ / Elokuun teatterikurssi 9-13-vuotiaille
1.8.-5.8. klo 10.00-14.00
Vinssisali, Kulttuuritehdas Vernissa, 01300 Vantaa

***

SIRKUKSEN KESÄKURSSIT 2022

Tiedätkö mikä on rola-bola tai miten kankaaseen kiivetään? Pysytkö pystyssä yksipyöräisellä? Tule sirkuskurssille oppimaan uutta ja kokeilemaan rajojasi. Kurssilla saat kokeilla erilaisia sirkusvälineitä ja tutustut ammattilaisen johdolla eri sirkuslajeihin. Kurssit sopivat vasta-alkajille – aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita. Kesäkurssi on oivallinen tilaisuus kokeilla, olisiko sirkus se oma juttu!

Sirkuskurssin hinta sisältää myös yhden vapaalipun Tikkurilan Teatterin kesäteatteriesitykseen!

KESÄSIRKUS / kesäkuun sirkuskurssi 7-11-vuotiaille
13.6.-17.6. klo 10.00-14.00
Vernissasali, Kulttuuritehdas Vernissa, 01300 Vantaa

ELOSIRKUS / elokuun sirkuskurssi 7-11-vuotiaille
1.8.-5.8. klo 10.00-14.00
Vernissasali, Kulttuuritehdas Vernissa, 01300 Vantaa

***

Ilmoittaudu kursseille klikkaamalla tästä.

***