Broken melodies (vierailuesitys)

Teatteri Fennican ja Savonlinna Teatterin yhteistuotanto on taattua kafkamaisen vinksahtanutta komediaa!

Haitarinkorjaaja Gunnarssonin elämä vinksahtaa. Hän joutuu osaksi kafkamaista pyöritystä, jossa kaikki kulkee kohti naurettavaa tuhoa. Sanat, merkitykset, ihmiset, esineet, instrumentit – Broken melodies -esityksessä hajoaa kaikki.

Broken melodies on mustalla huumorilla ryyditetty yhden miehen sukellus rikkinäisyyteen. Se rakennettiin musiikin teorian, taidefilosofisten pohdintojen ja näyttelijän mielihalujen varaan ilman takeita niiden paikkansapitävyydestä. Musiikin, näytelmän, tanssin ja esitystaiteen välimaastossa leikittelevä Broken melodies tutkiskelee mahdollisimman epätieteellisesti hajoamisen mahdollisuuksia. Esityksen kielenä ovat broken english, svenska som fungerar inte ja suomi.

Lavalla teoksessa nähdään näyttelijä Mika Juusela, jonka lisäksi työryhmään kuuluvat ohjaaja-dramaturgit Mika Vuorentie ja Niko Taskinen. Esityksen on tuottanut Teatteri Fennica, Savonlinna Teatteri ja työryhmä. Teoskuvan on ottanut Mika Vuorentie.

Vierailuesitys Tikkurilan Teatterissa perjantaina 22.3. klo 19.00.
(Huomio: aiemmin ilmoitettu klo 10.00 -esitys on jouduttu perumaan!)

Osta lippu:
Kesto: 40 min,
Esityspaikka: Vernissasali, Kulttuurikeskus Vernissa, Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa
Myöhästyneitä ei päästetä sisään.
Liput ennakkoon (hinta sisältää NetTicketin palvelumaksut): 16€ / 12€
Ennakkomyynti: www.netticket.fi/tikkurilanteatteri
Ennakkolippuja voi myös ostaa Vantaa-infoista (Myyrmäki, Korso, Tikkurila) ja Stockmann-tavarataloista.
Liput ovelta ja Tikkurilan Teatterin kautta varattuna: 18€ / 14€
Tikkurilan Teatterin varaus- ja infopuhelin: 044 013 0036 (ma-ke klo 12–15 ja 1h ennen esityksen alkua) tai liput [at] tikkurilanteatteri.fi (vastaamme sähköpostivarauksiin arkisin)