Juuso Kekkonen: Outo homo (vierailu, LOPPUUNMYYTY)

Olipa kerran heteromies, joka rakastui toiseen mieheen.

Rakastetussa Outo homo – monologissaan moottoriturpa-koomikko Juuso Kekkonen kertoo tositarinansa siitä, kuinka heterona itseään pitänyt mies löysi itsensä parisuhteesta toisen miehen kanssa. Mustan huumorin täyttämän esityksen muina aiheina vilahtavat niin transsukupuolisuus, polyamoria kuin sadomasokismi. Lopputuloksena on riemastuttava ja sykähdyttävä matka alkuräjähdyksestä teinitraumoihin ja seksuaalisuuden heräämisestä ihmismielen syövereihin.

Outo homo lähtee keväällä 2018 viisivuotisjuhlakiertueelle ympäri Suomen, joka on samalla myös esityksen jäähyväiskiertue! Tikkurilan Teatterilla on ilo ja kunnia emännöidä esityksen vierailu Vantaalla perjantaina 2. maaliskuuta!

”Outo homo -monologi valittiin Vuoden valopilkuksi sen puhuttelevuuden vuoksi. Monologi käyttää huumoria osuvana keinona vakavien asioiden pohdinnassa ja haastaa yleisöään pohtimaan omia ennakkoluulojaan. Outo homo on loistava sekä inspiroiva osoitus ihmisen kyvystä luoda. Esitys rikkoo rajoja olematta rajaton.”
– Suomen Seksologisen Seuran tiedote (18.10.2013)
”Otetaan ihmissuhteitaan vatvova Woody Allen, tuupataan mukaan Seinfieldin kaveria Georgea stand-uppaamaan, annetaan tukan kasvaa suomalaiseksi heviksi ja ojennetaan (kuvaannollisehko) ruoska käteen. Sitten kaadetaan laarista pilkettä silmään niin että katsomon perällä asti vipisee.”
– Aamulehti (5.4.2014)
”Monologi on paitsi hulvattoman hauska myös häkellyttävän henkilökohtainen.”
– Helsingin Sanomat (29.8.2013)

Käsikirjoitus ja esiintyminen: Juuso Kekkonen
Tuotanto: Mira Eskelinen
Kesto: 3 tuntia (sis. väliajan)
Ikäraja: 16 vuotta (esitys sisältää alastomuutta ja kiroilua)

Vain yksi esitys perjantaina 2.3. klo 19.00. LOPPUUNMYYTY.

Liput ennakkoon (sisältää NetTicketin palvelumaksut): 18 / 14
Ennakkomyynti: www.netticket.fi/tikkurilanteatteri
Ennakkolippuja voi myös ostaa Vantaa-infoista (Myyrmäki, Korso, Tikkurila).
Liput ovelta: 20 / 16
Tikkurilan Teatterin varaus- ja infopuhelin: 044 013 0036 (ma-ke klo 12–15 ja 2 tuntia ennen esityksen alkua) tai liput [at] tikkurilanteatteri.fi (vastaamme sähköpostivarauksiin arkisin).
Vernissasali, Kulttuurikeskus Vernissa, Tikkurilantie 36

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ohjelmistossamme on myös Outo homo menee kouluun -esitys 14-19-vuotiaille koululais- ja opiskelijaryhmille!

Koululaisnäytöksen liput (6€/kpl, opettajat ja ryhmänohjaajat maksutta) varataan osoitteesta: liput@tikkurilanteatteri.fi. Koululaislipuilla pakollinen ennakkovaraus. Ryhmäliput laskutetaan ennakkoon.

Esitys perjantaina 2.3. klo 10.00 Vernissasalissa. LOPPUUNMYYTY.
Lue lisää esityksestä Juuso Kekkosen nettisivuilta.