Tikkurilan Teatterin joululahjavinkit 2020

Olemme koonneet tälle sivulle joululahjavinkkejä sinulle, joka haluat tukea vantaalaista teatteria ja taiteen perusopetusta samalla, kun ilahdutat lahjansaajaa!

 

Tikkurilan Teatterin lahjakortti

Tikkurilan Teatterin lahjakortti on varmasti mieluinen lahja kaikille teatterinystäville! 60-vuotiaan teatterimme juhlavuoden ohjelmistosta
löytyy takuulla jokaiselle jotakin. Lahjakortin saa ostaa haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

Hoida jouluostokset kiireettömästi ja turvallisesti NetTicketissä: www.netticket.fi/TikkurilanTeatteri/

 

Sirkuksen lyhytkurssit lapsille ja nuorille

Mitä jos antaisitkin tänä jouluna lahjaksi yhteistä aikaa tai mahdollisuuden oppia uutta? Tammikuussa alkavilla Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun suosituilla perhesirkuskursseilla 3-6-vuotiaat pääsevät temppuilemaan yhdessä aikuistensa kanssa! Helmikuussa kaiken ikäiset sirkustelijat pääsevät leipomaan sirkuspizzaa ja 7-12-vuotiaat löytävät sirkuksen riemun hiihtolomakurssillamme.

Lue lisää lyhytkursseista: www.tikkurilanteatteri.fi/index.php/lyhytkurssit/
ja ilmoittaudu mukaan: tikkurilanteatteri.inschool.fi/

 

Joululahjasta elinikäinen harrastus

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta. Molemmista taiteenlajeista on mahdollista suorittaa meillä taiteen perusopetuksen laaja oppimäärä. Aloittaa voi 7-18-vuotiaana, aikaisempaa kokemusta ei vaadita.

Opettajamme ovat pitkän linjan pedagogeja ja oman taiteenalansa ammattilaisia. Taideaineiden opiskelusta oppii taiteen ja luovuuden lisäksi taitoja, joista on hyötyä myös muussa elämässä, kuten vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, empatiakykyä sekä pitkäjänteisyyttä. Lukuvuosimaksun kustantaminen lapselle tai nuorelle on suuri joululahja, jonka merkitys kantaa pitkälle elämään.

Lue lisää taiteen perusopetuksesta: www.tikkurilanteatteri.fi/index.php/opinnot/
ja ilmoittaudu mukaan: tikkurilanteatteri.inschool.fi/

***

HUOM: T-paitoja, huppareita ja kangaskasseja ei ehdi enää 17.12. jälkeen tilata jouluksi!
Tämä lahjavinkki siis yleisesti, mutta ei jouluksi 2020. 🙂

T-paidat, hupparit ja kangaskassit

Teatteristaan tai teatteri- ja sirkuskoulustaan ylpeä taiteentekijä haluaa sen myös näyttää! Tikkurilan Teatterin sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun logolla varustetut vaatteet ja kassit ovat hauska ja mieluinen lahja toimintaamme osallistuvalle tai esitystoimintaa fanittavalle. Paidat ja kassit painetaan tilauksesta ja postitetaan tilaajalle. Tutustuthan siis huolella valitsemasi vaatteen mittataulukkoon, jotta tilauksesi olisi mahdollisimman onnistunut. Ostamalla tuotteita tuet toimintaamme!

Tikkurilan Teatterin & Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun paita- ja kassikaupan löydät osoitteesta: reddyshop.co/tikkurilanteatteri/