Peppi Pitkätossu

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun 25-vuotisjuhlatuotanto!

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu täyttää tänä vuonna 25 vuotta, minkä kunniaksi teatteri- ja sirkuskoululaiset yhdistävät voimansa suureen juhlatuotantoon: marraskuussa 2019 Korson Lumosalissa ensi-iltansa saa ihana koko perheen näytelmä, teatteria ja sirkusta yhdistävä Peppi Pitkätossu!

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun yhteisessä esityksessä näyttävä sirkustaide tuo lumouksensa vauhdikkaaseen, hulvattoman hauskaan lastenteatteriin. Maailman vahvin ja kenties myös kurittomin tyttö haastaa aikuiset ja lapset pohtimaan normeja mukaansatempaavalla tavalla. Astrid Lindgrenin luoma Peppi on kaikenikäisten kapinallinen sankari!

Esityksen ohjaa Ilja Mäkelä, ja lavalla nähdään Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun oppilaita sekä Tikkurilan Teatterin aikuisia harrastajanäyttelijöitä.

Ohjaus: Ilja Mäkelä
Sirkuselementtien suunnittelu ja opetus: Venla Takkinen
Valosuunnittelu: Tomi Tikka ja Veera Koskivaara
Lavastus: Tomi Tikka
Pukusuunnittelu: Anu Kamppila
Äänisuunnittelu: Arttu Lavi
Laulujen opetus: Tuija Rantalainen
Valojen ajo esityksissä: Veera Koskivaara
Äänten ajo esityksissä: Mikko Rintasaari
Dramatisointi Astrid Lindgrenin alkuteoksen pohjalta: Staffan Götestam
Käännös: Liisa Ryömä
Musiikin sävellys: Georg Riedel ja Anders Berglund

Rooleissa: Aino Grönholm, Veera Heikkinen, Juulia Jokinen, Iiris Karila, Nelli Keyriläinen, Saima Kokander, Kiana Kukkonen, Janette Laine, Lotta Lassila, Säde Laurikainen, Lili Parvinen, Ella Pomeranz, Olga Reinistö, Inka Savipakka, Salla Sirkiä, Ella Sundelin ja Doris Väisänen sekä Susanna Melander, Iida Peltola ja Mikko Rokka (Tikkurilan Teatteri).

Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy.

 

Ensi-ilta to 21.11.2019 klo 18.00 Lumosalissa.

Muut esitykset: Ke 20.11. klo 18.00, ennakkonäytös / La 23.11. klo 15.00 /Su 24.11. klo 15.00 / Ti 26.11. klo 9.30, koululaisnäytös / Ke 27.11. klo 9.30, koululaisnäytös / La 30.11. klo 15.00

Osta lippu:

Kesto: n. 2h (sis. väliajan)
Esityspaikka: Lumosali, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa
Ikäsuositus: koko perheelle!

Liput ennakkoon (hinta sisältää NetTicketin palvelumaksut): 18€ / 14€ / 55€ kimppalippu (kaksi aikuista + kaksi lasta).
Ennakkomyynti: www.netticket.fi/tikkurilanteatteri
Ennakkolippuja voi myös ostaa Vantaa-infoista (Myyrmäki, Korso, Tikkurila) sekä Stockmann-tavarataloista.

Liput ovelta ja Tikkurilan Teatterin kautta varattuna: 20€ / 16€ / 60€ kimppalippu (kaksi aikuista + kaksi lasta)
Tikkurilan Teatterin varaus- ja infopuhelin: 044 013 0036 (ma-ke klo 12–15 ja 1h ennen esityksen alkua) tai liput [at] tikkurilanteatteri.fi (vastaamme sähköpostivarauksiin arkisin)

Koululais- ja päiväkotiryhmien liput aamunäytöksiin (ti 26.11. ja ke 27.11. klo 9.30, à 6€) varattavissa vain sähköpostitse: liput [at] tikkurilanteatteri.fi – Ryhmäliput laskutetaan ennakkoon.

*****

TIKKURILAN TEATTERI- JA SIRKUSKOULU: TAITEEN PERUSOPETUSTA JO 25 VUOTTA
Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu on Tikkurilan Teatteri ry:n ylläpitämä yksityinen esittävän taiteen koulu, joka antaa taiteen perusopetuslain mukaista opetusta teatteri- ja sirkustaiteessa. Opetus tapahtuu eri puolilla Vantaata. Teatteritaiteen perusopetus aloitettiin vuonna 1994, ja sirkustaiteen perusopetusta on annettu vuodesta 1998.
Teatteri- ja sirkustaiteen opetuksessa käytetään taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää eri taiteenalojen opetusta.