Soiva joulusirkus: Pähkinänsärkijä ja hiirikuningas

Yleisötilaisuuksien uudet koronarajoitukset tulivat voimaan Uudellamaalla 4.12.2021. Tikkurilan Teatterin ja Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun esitystoiminta jatkuu normaalisti, mutta rajoitusten myötä otamme käyttöön koronapassin.

Edellytämme koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä katsojiltamme. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkastetaan ovella esitykseen saavuttaessa.

Saavuthan siis ajoissa paikalle esityksiin! Kiitämme yhteistyöstä!

Mikäli et pysty esittämään koronapassia saapusessasi teatteriin, olethan yhteydessä: liput@tikkurilanteatteri.fi

 

Soiva joulusirkus on sirkustaiteen, musiikin ja taiteen perusopetuksen juhlaa parhaimmillaan!

Tikkurilan sirkuskoululaisten ja Vantaan Musiikkiopiston puhallinoppilaiden Sointu-ryhmä valmistaa jälleen yleisölle huikean joulushow’n, jossa sirkusta tehdään joulumusiikin tahtiin. Saattaapa joku huilisteista kiivetä trapetsille tai akrobaatit tarttua perkussioihin! Esityksen ensi-illan piti alunperin olla joulukuussa 2020, mutta korona siirsi enskarin vuodella eteenpäin.

Aiemmin “Sointu – joulusirkuskonsertin” nimellä kulkenut yhteistyöprokkis on nyt ytimekkäästi Soiva joulusirkus. Kyseessä on Vantaan Musiikkiopiston ja Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun kolmas yhteinen joulusirkuskonsertti.

Tämän vuoden Soiva joulusirkus kietoutuu klassisen joulusadun Pähkinänsärkijä ja hiirikuningas ympärille. Tarina tunnetaan kenties parhaiten Pjotr Tšaikovskin säveltämänä balettina ja Soivan joulusirkuksen musiikkina kuullaankin tunnelmallisia ja innostavia sovituksia baletin kappaleista. Sirkuksen lisäksi tämän vuoden esityksessä on mukana varjoteatterielementtejä. Herkullinen puvustus, näyttävät valot, jännittävät sirkustemput ja ihastuttava puhallinmusiikki virittävät yleisön takuulla joulun tunnelmaan!

Ensiaamu Lumosalissa torstaina 9.12. klo 9.30

Muut esitykset: to 9.12. klo 18.00 & la 18.12. klo 15.00

 

Osta lippu:
KATSO TURVALLISEN TEATTERI-ILLAN OHJEISTUS TÄÄLTÄ: https://www.tikkurilanteatteri.fi/index.php/portfolio/items/korona-ajan-ohjeita-yleisollemme/
Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 12-vuotiailta katsojilta.
Ohjaus ja sirkusopetus: Janni Johansson
Soitonopetus:
Keijo Säikkä, Eija Särkimäki ja Marisa Östberg
Puvustus:
Anu Kamppila
Esiintyjät:
Vantaan musiikkiopiston puhallinoppilaiden ja Tikkurilan sirkuskoululaisten yhteinen Sointu-ryhmä
Ikäsuositus: esitys sopii kaikenikäisille musiikin ja sirkustaiteen ystäville
Kesto: n. 40 min
Lataa esityksen verkkokäsiohjelma täältä