Toisissa tiloissa: Susisafari

Sudet ulvovat Tikkurilan yössä!

Suomen nimekkäimpiin esitystaiteen ryhmiin kuuluvan Toisissa tiloissa -kollektiivin Susisafari saa Suomen ensi-iltansa tänä syksynä ja yksi syksyn esityksistä tehdään Vantaalla yhteistyössä Tikkurilan Teatterin kanssa. Esityksessä katsojat pääsevät tutustumaan suden kokemusmaailmaan.

Susisafari-teoksessa sivistynyt kaupunkitila ja kesyttämätön luonto kohtaavat yöllisessä vaellusesityksessä. Sen osallistujat kohtaavat kaupungin villin, sosiaalisen pedon näkökulmasta. Pääosassa on susi: hahmo, jonka ristiriitaisuus ei ole pelkästään vertauskuvallista. Yhtäältä susi on yksi sosiaalisesti kehittyneimmistä olennoista. Toisaalta se on myös yksi historian vihatuimmista eläimistä, johon ihmiskunta on projisoinut kaikki epätoivotut piirteensä. Miten ihmisen ja suden välinen konflikti peilautuu ihmisten välille? Tämä kysymys on olennainen maailmassa, jossa vihasta on tullut voimakas poliittinen motiivi.

Toisissa tiloissa on helsinkiläinen esitystaiteen ryhmä, jonka kehittämien kollektiivisten ruumiillisten
harjoitteiden avulla ihmiset ovat päässeet kontaktiin ei-inhimillisten kokemusten ja ilmiöiden kanssa jo yli kymmenen vuoden ajan. Susisafarin valmistamista on tukenut Niilo Helanderin säätiö.

Lue lisää Susisafarista ja Toisissa tiloissa -kollektiivista täältä.

Työryhmä: Timo Jokitalo, Mikko Lehtonen, Riikka Lindström, Riikka Takala sekä Tikkurilan Teatterin näyttelijöitä.

Esitys perjantaina 11. marraskuuta klo 21.00.
Susisafari alkaa Vinssisalista, Kulttuurikeskus Vernissasta. Huom! Varaathan lippusi esitykseen etukäteen! Varaamisen yhteydessä saat sähköpostia esitykseen valmistautumisesta.

Kesto: 4h
Kieli: suomi
Ikäraja: alaikäraja 18 vuotta
Ennakkoliput: 15€ / 10€
Ennakkomyynti: www.netticket.fi/tikkurilanteatteri
Ennakkolippuja voi myös ostaa Vantaan yhteispalvelupisteistä (Myyrmäki, Korso, Tikkurila).
Liput ovelta: 17 € / 12 €
Lippuvaraukset: 044 013 0036 (ma-ke klo 12–15 ja 2 tuntia ennen esityksen alkua) tai liput@tikkurilanteatteri.fi (vastaamme sähköpostivarauksiin arkisin).
Paikka: Vinssisali, Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa