Teatterikoululaisten esitykset

Teatterikoululaisten esitykset starttaavat lukuvuoden!

Koronakevät sotki teatterikouluryhmien suunnitelmat, ja kaikki keväälle suunnitellut esitykset jouduttiin perumaan. Elo-syyskuussa nähdään Lumikuningattaren, Loppiaisaaton ja Selaushistorian lisäksi 12 muuta teatterikouluryhmien esitystä, joihin kaikkiin on vapaaehtoinen pääsymaksu.

Esityksiä Vernissalla ja Unikossa 9.8.-13.9.2020
Tutustu koko ohjelmistoon täällä.

Liput esityksiin:

LUMIKUNINGATAR & LOPPIAISAATTO: LIPUT NETTICKETISTÄ
Lumikuningatar- ja Loppiaisaatto -esitysten liput myydään ennakkoon osoitteessa netticket.fi/tikkurilanteatteri, sekä ovelta, jos lippuja on jäljellä. Ennakkolipun hinta on 10€ (sis. NetTicketin palvelumaksut) ja ovihinta on 12€. Koululaisnäytöksiin myydään lippuja vain koululaisryhmille.

SELAUSHISTORIA: ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN NETISSÄ
Pyydämme ennakkoilmoittautumisia Selaushistoria-esitykseen rajatun yleisömäärän vuoksi. Immersiivisen esityksen yleisöksi voit ilmoittautua tästä linkistä: https://doodle.com/poll/wuvrgcapdtrp4wta
Huom! Selaushistoria-esitykseen on vapaa pääsy. Esityspaikalla Unikossa ei ole mahdollisuutta maksaa vapaaehtoista sisäänpääsymaksua.


MUU OHJELMISTO: VAPAAEHTOINEN SISÄÄNPÄÄSYMAKSU, EI ENNAKKOVARAUKSIA

Muihin esityksiin on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu. Saat siis halutessasi tulla katsomaan esitystä ilmaiseksi,
tai voit halutessasi tukea Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua vapaaehtoisella pääsylippumaksulla.

Esimerkkihintoja tukilipuille: pieni tukilippu 5€ / keskikokoinen tukilippu 10€ / suuri tukilippu 20€
Voit myös valita summan itse. Tukiliput maksetaan ovella ennen esityksen alkua, ei ennakkovarauksia.
Maksuvälineenä käy ainoastaan pankki- tai luottokortti.

Koronavirustilanteen vuoksi jouduimme perumaan teatteri- ja sirkuskoulun koko kevätohjelmiston 2020. Tästä seurasi merkittävä lovi vuoden lipputuloihimme. Olemme kiitollisia jokaisesta tukilipusta, pienikin summa auttaa meitä pääsemään hankalasta tilanteesta eteenpäin. Haluamme kuitenkin, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus tulla katsomaan teatterikoululaistemme esityksiä: siksi sisäänpääsymaksu on vapaaehtoinen lukuun ottamatta Lumikuningatar- ja Loppiaisaatto-esityksiä.

Otattehan huomioon, että tartuntatautitilanteen vuoksi esityspaikkojemme yleisökapasiteettia on pienennetty. Esityksiin, joihin on vapaa sisäänpääsy on katsojakiintiöt: Vinssisalin esityksissä 2 läheistä esiintyjää kohden ja Vernissasalin esityksissä 3 läheistä esiintyjää kohden. Katsojat ilmoittautuvat Vernissan aulassa esiintyjän nimellä. Ei ennakkovarauksia. Mikäli paikkoja jää esiintyjien läheisten kiintiöstä, ne voidaan jakaa muille katsojille.